Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Adrian Mutu ştie cum a pierdut Rapid partida cu FC U Craiova, dar nu a avut ce face

Rapid Publicat pe 10 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21014216/2/adrian-mutu.png

Rapid a pierdut şi vineri seară în faţa FC U Craiova, într-o partidă care a fost în direct pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. S-a terminat 2-1 pentru olteni disputa din Giuleşti, iar Adrian Mutu a tras concluziile serii, una tristă după cum a catalogat-o el.

Adrian Mutu, fostul decar al echipei naţionale, e convins că Rapid a pierdut din cauza faptului că a luat gol foarte repede, încă din minutul 1, când a punctat Juan Bauza. Astfel, mentalul jucătorilor săi a fost afectat, iar din acest motiv n-au mai putut reveni, n-au evoluat la potenţial maxim şi au cedat.

A fost un meci dificil, a fost o seară ciudată, am început prost jocul, am primit gol în secunda 45 şi asta ne-a turnat plumb în picioare. Ne-a luat minute bune să ne revenim, am încercat să egalăm, am atacat, dar nu ne-a ieşit. N-a fost seara noastră, câţiva jucători n-au fost într-o seară bună, iar asta s-a văzut.

Mental, se schimbă meciul când iei gol în primele secunde, mai ales că noi nu mai câştigasem de ceva timp cu Craiova.

Ne-am revenit abia spre sfârşitul reprizei. După golul doi al lor, ne-a fost greu să mai egalăm. Dacă înscriam mai devreme, cine ştie care ar fi fost rezultatul final... E un duş rece pentru noi, dar mergem înainte. Din păcate, e o înfrângere care ne doare, dar n-avem ce să facem, trebuie să uităm cât mai repede seara asta şi trebuie să mergem la Mioveni ca să câştigăm”, a declarat Adrian Mutu.

Nicolo Napoli, mesaj pentru Adrian Mititelu

FC U Craiova a câştigat din nou în faţa Rapidului, în Giuleşti, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. Oltenii s-au impus cu 2-1, meritat, iar antrenorul Nicolo Napoli a declarat la finalul confruntării că este mândru de modul în care a arătat echipa lui.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că FC U Craiova se poate gândi şi la play-off-ul SuperLigii, italianul a anunţat, poate pentru a atrage public atenţia patronului Adrian Mititelu, că are nevoie de un atacant.

Am făcut un meci bun, am jucat bine în prima repriză. Am meritat să intrăm la vestiare cu 1-0. Am avut control, am meritat să câştigăm meciul. Prima repriză s-a terminat 2-0. Băieţii s-au descurcat bine, au stat bine în teren. Cred că am meritat să câştigăm. Facem o treabă bună, împreună cu băieţii şi cu staff-ul tehnic. Meci de meci, încercăm să luăm cât mai multe puncte posibile ca să ajungem cât mai sus în clasament.

Bauza şi Bahassa sunt fotbalişti buni. Avem nevoie de fotbalişti buni. U Craiova 1948 este o echipă bună, dar avem nevoie de un atacant de careu, cu înălţime (n.r - întrebat cum ar arăta U Craiova 1948 cu Andrea Compagno). Vreau ca băieţii să joace pentru câştigarea meciurilor pentru a aduna cât mai multe puncte posibile

Vom vedea la final care este situaţia din clasament. În fotbal, este mai bine când sunt mulţi suporteri”, a spus Nicolo Napoli la finalul meciului.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele