Ultima oră
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus

VIDEO ǀ Alarmă aeriană şi la un meci din prima ligă ucraineană: Rukh – Metalist. Jucătorii s-au refugiat într-un buncăr

Alte campionate externe Publicat pe 24 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20831038/1/twitter-1.png

Meciul Rukh – Metalist, din prima ligă ucraineană, a fost întrerupt, miercuri, după ce a început să sune alarma aeriană.

Partida a început la ora 15:00 şi a fost întreruptă cu puţin înainte de finalul primei reprize, la scorul de 1-1, potrivit informaţiilor apărute în social media.

Jucătorii s-au refugiat într-un buncăr.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri