Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

VIDEO ǀ ”Am căzut şi ne-am ridicat”. Flavius Stoican readuce liniştea la Botoşani

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20990752/1/panduriicsro-1.jpg

FC Botoşani a învins pe teren propriu formaţia Universitatea Craiova, scor 1-0, într-un meci al etapei a 22-a din Superligă.

Eugen Neagoe a debutat cu o înfrângere pe banca echipei craiovene. Gazdele au înscris unicul gol al meciului în minutul 35, când Mailat a înscris la o minge respinsă de Roguljic.

Flavius Stoican aduce un debut de an cum nu se putea mai bun la botoşăneni. Acesta a spus la flash-interviuri că este un succes atent lucrat şi a ţinut să îşi felicite jucătorii.

 

”Vreau să felicit jucătorii pentru dorinţa şi determinarea din această seară. Ştiam că ne aşteaptă o partidă dificilă împotriva unei echipe care vrea campionatul. Am luat cele 3 puncte, am urcat în clasament şi sper să rămânem acolo. Este important pentru încrederea noastră. Am ştiut să suferim în anumite momente.

Scopul nostru a fost să luăm cele trei puncte astăzi şi am reuşit. Am căzut şi ne-am ridicat, dar este o bucurie aşa de mare că am luat toate cele trei puncte astăzi.

Mă bucur pentru Mihai Roman că a bifat 300 de meciuri în Liga 1, merităm, am văzut că a primit şi un cadou. Sunt convins că s-a bucurat enorm şi că atunci când a intrat pe teren a fost cu sufletul pentru a câştiga acest meci”
, a declarat Stoican, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele