Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

VIDEO ǀ ”Am fost săptămâna trecută la spovedit!”. Reacţia spumoasă a lui Horaţiu Moldovan după meciul eroic cu FCSB

Rapid Publicat pe 23 apr 2023
mail-share icon Email

Portarul Horaţiu Moldovan a fost eroul Rapidului în derby-ul cu FCSB, cu nouă intervenţii salvatoare în faţa ”roş-albaştrilor”. Goalkeeperul giuleştenilor a spus la finalul meciului că a făcut doar trei gafe în 35 de meciuri şi a subliniat ideea că în România se pune accentul doar pe aspectele negative.

Internaţionalul român nu se gândeşte la un transfer în străinătate, deşi are 25 de ani şi a avut un sezon solid în Superligă.

Horaţiu Moldovan, cu gândul doar la ultimele 5 etape

”Asta este Romănia. Mereu se scoate ce este mai rău în evidenţă (n.r.- gafele lui Moldovan). Am avut trei gafe în 35 de etape. Au facut şi alţi portari (n.r. gafe), de nivel mondial. Asta este viaţa. De asta este frumos fotbalul. Dacă saptămâna trecută am greşit, avem ocazia să ne revanşăm în săptămâna următoare. Trebuie să felicităm echipa şi nu este important doar un jucător.

Cred că eram într-o perioadă foarte proastă şi nu cred că aveam nimic de pierdut. Daca nici într-un derby cu marea rivală nu ne mobilizăm... Cred că am fost mult mai pragmatici şi mult mai motivaţi decât ei.

Trebuia să avem mai multe puncte, dar nu mai putem da timpul înapoi. Nu cred că suntem la biserică, să ne punem păcatele pe masă. Am fost săptămâna trecută la spovedit. Mai am cinci etape, nu ma gândesc la acest lucru (n.r. la un posibil transfer în străinătate).

Am jucat doar pentru noi. În fiecare meci jucăm la victorie şi ne bucurăm că a ieşit în seara asta”, a declarat Horaţiu Moldovan, la finalul meciului cu FCSB.

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii, transmis în direct de către Prima Sport 1.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele