Ultima oră
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri

VIDEO ǀ Ana-Maria Popescu putea fi descalificată la prima competiţie după nuntă! Dialog fabulos cu Florin Călinescu la Prima TV: ”A fost amuzant!”

Special Publicat de Emanoil Ursache pe 20 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20436921/1/ana-maria-popescu.png

Ana-Maria Popescu (Brânză), marea noastră campioană olimpică, mondială şi europeană la scrimă, a fost invitata specială a lui Florin Călinescu, marţi (n.r.- ieri), la prima ediţie de pe Prima TV a emisiunii care îi poartă numele actorului şi omului de televiziune.

Scrimera a povestit un episod amuzant în care chiar schimbarea numelui ei de familie după căsătorie, din Brânză în Popescu, putea să o coste eliminarea din prima competiţie în care a participat cu numele soţului. Din fericire, însă, Ana-Maria a fost salvată chiar de arbitru, care a avut cele mai bune intenţii.

”Dar a fost amuzant la prima competiţie după ce m-am căsătorit, pe spatele meu deja scria Popescu, iar eu stăteam aşa foarte relaxată în tribună şi aşteptam să merg la planşă. Moment în care arbitrul a apărut pe jumătate transpirat, pe jumătate gâfâind. Supărat pe mine nevoie mare, eu nu înţelegeam de ce şi îmi spunea că trebuie să mă rezim la planşă.

(n.r.- dacă antrenorul era obişnuit) Nimic. Eu aşteptam să aud Brânză în difuzoare. Ei spuseseră Popescu până au răguşit probabil. Moment în care şi-au dat seama că nu am făcut switch-ul (n.r.- schimbarea) şi am ajuns în cele din urmă. Dar era culmea să fiu eliminată la prima competiţie sub numele de Popescu pe acest motiv. Dar mai obişnuit între timp şi uite că a fost de bun augur.”, şi-a amintit amuzată Ana-Maria Popescu, la Florin Călinescu Show.

Campioana noastră a explicat şi că decizia de a prelua numele de familie al soţului i-a aparţinut în totalitate, nicidecum pentru că acesta ar fi insistat. În stilul ei caracteristic, Ana-Maria a spus cu umor că sub numele Popescu este şi campioană olimpică, iar când îşi purta numele de fată, Brânză, a ieşit doar vicecampioană.

Cumva în memoria colectivă voi rămâne pentru numele Ana-Maria Brânză. E numele mai puţin comun. E mare brânză că mi-a luat 30 de ani să mă obişnuiesc cu acest nume de familie ca să apară ulterior acest domn Popescu şi să să îmi dea peste cap tot Universul.

(n.r.- dacă soţul a insistat să îi preia numele) Nu s-a pus niciodată problema. Eu am considerat că aşa este normal, aşa am învăţat că se face. Preiau numele soţului şi a fost totul foarte clar. Şi ce nu ştie multă lume este că Ana-Maria Popescu este şi campionă olimpică, şi vicecampioană olimpică, pe când Ana-Maria Brânză este doar vicecampioană olimpică.”, a mai spus Ana-Maria Popescu.

Florin Călinescu Show este transmis de Prima TV marţi, miercuri şi joi de la ora 20:00. În ediţia de miercuri (n.r.- astăzi) vor fi invitaţi Elisabeta Lipa, preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Ştefan Pălărie, senator USR, şi artista de muzică populară Ornela Pasăre.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele