Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

VIDEO: Andone şi-a luat adio de la Galata! Atacantul român pleacă după numai 12 meciuri

Stranieri Publicat pe 18 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19394824/2/florin-andone.jpg

Florin Andone se va întoarce la Brighton, după un sezon deloc reuşit în tricoul celor de la Galatasaray. Atacantul româ s-a accidentat şi nu va mai juca în această stagiune, astfel că îşi va lua la revedere de la colegii săi încă de pe acum. Fatih Terim a vorbit şi el despre problemele de sănătate ale lui Andone.

Andone are o sensibilitate în acea zonă, e vorba din nou de ligamentele de la genunchi. Am suferit una dintre cele mai grele lovituri, pentru că şi Muslera va lipsi o perioadă îndelungată. Vor fi recuperări de durată, pentru ambii sezonul e încheiat”, a spus Fatih Terim, potrivit hurriyet.com.tr.

Florin Andone era împrumutat până la finalul sezonului de Brighton la Galatasaray. În această stagiune nu a a avut cifre foarte bune, adunând doar trei goluri în 14 meciuri. Două dintre reuşite au fost marcate în tricoul turcilor. Înţelegerea cu Brighton expiră în 2023, dar englezii înclină spre a-l ceda.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele