Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO ǀ Aston Villa – Manchester City 1-1! Haaland a marcat, dar Bailey le-a stricat calculele ”cetăţenilor”

Manchester City Publicat pe 3 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20847253/15/profimedia-0719191998.jpg

Aston Villa a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat sâmbătă în compania campioanei Angliei Manchester City, partidă din etapa a şasea a Premier League, transmisă de Prima Sport 4.

Erling Haaland a deschis scorul pentru Manchester City, în minutul 50, din pasa lui Kevin De Bruyne. Gazdele au egalat în minutul 74, prin Leon Bailey.

Egalul cu Aston Villa o împiedică pe Manchester City să treacă pe primul loc în Premier League. Echipa antrenată de Josep Guardiola se află pe poziţia secundă, cu 14 puncte, fiind întrecută de Arsenal Londra (15 puncte).

Aston Villa – Manchester City 1-1 (Bailey 74 / Haaland 50)

Echipele de start:

  • Aston Villa: Martinez, Cash, Konsa, Mings, Digne, Luiz, Kamara, McGinn, Ramsey, Bailey, Watkins.
  • Manchester City: Ederson, Walker, Dias, Stones, Cancelo, De Bruyne, Rodri, Gundogan, Foden, Haaland, Bernardo.

Min. 90 + 5: Fluier final: Aston Villa obţine pe teren propriu un punct cu Manchester City. Meciul se termină 1-1!

Min. 87: Ocazie pentru Manchester City! Rodri trimite puţin pe lângă poarta oaspeţilor, de la aproximativ 22-23 de metri, poziţie centrală.

Min. 79: Coutinho marchează un eurogol pentru Aston Villa, însă arbitrul ridicase anterior fanionul pentru ofsaid. Decizia pare eronată.

Min. 74: GOL Aston Villa! Bailey egalează cu o execuţie din prima la marginea careului ”cetăţenilor”.

 

Min. 71: Ocazie mare pentru Manchester City! De data aceasta, Haaland îl serveşte pe De Bruyne, însă execuţia sa nu prinde poarta.

Min. 67: Bară pentru City, la execuţia superbă din lovitură liberă a lui De Bruyne.

Min. 64: Ocazie pentru Manchester City! Haaland şutează din întoarcere, dar şutul său este respins cu piciorul de portarul Martinez. 

Min. 59: Ocazie de egalare pentru Aston Villa! Bailey şutează din voleu, din afara careului, un pic pe lângă poarta lui Enderson.

Min. 50: GOL Manchester City! Haaland deschide scorul din centrarea lui De Bruyne, la o fază în care portarul Martinez a ezitat la centrarea mijlocaşului belgian. Este al 10-lea gol în 6 meciuri marcat de atacantul norvegian.

  

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză scorul este 0-0!

Min. 38: Ocazie mare de gol pentru Aston Villa! Şutul lui Watkins pe contraatac este deviat cu dificultate în corner de către Stones.

Min. 27: Prima schimbare la Aston Villa: iese accidentat Cash, intră Young. 

Min. 9: Ocazie pentru Manchester City! De Bruyne trage violent din afara careului, însă execuţia sa se duce puţin pe lângă poarta apărată de Martinez.

Min. 4: Ocazie pentru Manchester City! Walker şutează din unghi peste poarta gazdelor, spre dezamăgirea lui Haaland care aştepta o pasă de gol. 

Min. 1: A început meciul!


Aston Villa – Manchester City, meci contând pentru etapa a 6-a din Premier League, va fi transmis în direct de către Prima Sport 4.

Cele mai importante faze ale partidei precum golurile, ratările, paradele spectaculoase, momentele tensionate ale jocului sau deciziile VAR vor fi redate în regim live video de către site-ul www.PrimaSport.ro.

De asemenea, confruntarea poate fi urmărită accesând platforma PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele