Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

VIDEO | ATALANTA A OPRIT-O PE FIORENTINA DIN DRUMUL SPRE FINALA CUPEI ITALIEI

Video Publicat pe 26 apr 2019
mail-share icon Email

Atalanta continuă să impresioneze şi în cupă, nu doar în campionat. Bergamascii au eliminat-o pe Fiorentina în semifinale cu scorul general de 5-4. După 3-3 în tur, Fiorentina a început tare şi a deschis scorul repede, prin Luis Muriel. Apoi, putea chiar să-şi dubleze avantajul, dar Veretout a fost blocat de Golini.

Avantajul toscanilor a ţinut doar 10 minute: Cecherini l-a faultat în careu pe Gomez, iar fostul jucător al grupării viola, Josip Ilicic a transformat lovitura de pedeapsă. La două minute de la reluare, Golini a mai avut o intervenţie bună în faţa lui Benassi, iar la poarta cealaltă Lafont s-a făcut şi el remarcat la şutul lui Gomez.

După o oră de joc a urmat un adevărat asediu al Atalantei: Zapata a fost blocat în ultimul moment iar Lafont a mai avut un reflex bun la execuţia lui Paşalic. Golul a venit logic, la un şut al lui Gomez din lateral, la care Lafont a gafat. Atalanta va juca pe 15 mai prima sa finală de cupă din ultimii 13 ani şi va avea şansa primului trofeu în competiţie din 1963 încoace.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele