Ultima oră
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”

VIDEO | Barcelona a încheiat sezonul cu o înfrângere pe teren propriu, scor 0-2, în faţa formaţiei Villarreal

La Liga Publicat pe 23 mai 2022
mail-share icon Email


FC Barcelona a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de Villarreal, în etapa a XXXVIII-a, ultima, a LaLiga.
 
Au marcat: Pedraza '41, Gomez '55.
 
Într-un alt meci, Atletico Madrid s-a impus, în deplasare, cu scorul de 2-1, pe terenul echipei Real Sociedad şi a rămas pe podiumul clasamentului campionatului spaniol.
 
Au marcat: Guridi '90+3 / De Paul '50, Correa '68.
 
Tot duminică, FC Sevilla a învins, pe teren propriu, cu 1-0, pe Athletic Bilbao, după reuşita lui Rafa Mir, din minutul 68.
 
Clasamentul final, în partea sa superioară, este următorul: Real Madrid, 86 de puncte, Barcelona, 73, Atletico Madrid, 71, Sevilla, 70 (toate aceste echipe vor evolua în faza grupelor Ligii Campionilor), Betis Sevilla, 65, Real Sociedad, 62 (ambele formaţii vor jua în faza grupelor Ligii Europa), Villarreal, 59 (preliminariile Conference League).
 
Au retrogradat Granada, locul 18, cu 38 de puncte, Levante, locul 19, cu 35 de puncte, şi Alaves, locul 20, cu 31 de puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele