Ultima oră
Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”
Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României
Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară

VIDEO ǀ Barcelona a surclasat Valladolid cu 4-0! Dublă din nou pentru Robert Lewandowski

Uncategorized Publicat pe 29 aug 2022
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/20831151/2/profimedia-0717232350.jpg

Barcelona s-a impus fără emoţii în La Liga, în etapa a 3-a, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 în faţa formaţiei Valladolid, într-o partidă transmisă în direct de către Prima Sport 2.

Robert Lewandowski a deschis scorul pentru gazde în minutul 24.

Pedri a stabilit scorul final al primei reprize, în minutul 43, dublând avantajul pentru catalani.

În minutul 64, Lewandowski şi-a trecut în cont dubla pentru a doua etapă consecutivă. Starul polonez a ajuns la al 4-lea gol în La Liga, aflându-se la egalitate în fruntea clasamentului golgheterilor cu Iglesias de la Betis.

Golul lui Sergi Roberto, din minutul 90 + 2, a închis tabela.

În urma acestui rezultat, Barcelona a adunat 7 puncte din 9 posibile, în timp ce Valladolid a rămas la un singur punct.

Pe catalani îi aşteaptă în runda viitoare o deplasare grea, pe terenul formaţiei FC Sevilla. Valladolid va da piept pe teren propriu cu Almeria.


//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/20831151/1/profimedia-0712814127.jpg

Informaţii înainte de meci:

Învingătoare runda trecută pe terenul lui Real Sociedad, într-o manieră entuziasmantă, cu 4-1, Barcelona înfruntă pe teren propriu, în runda a treia, o nou promovată. Meciul cu Valladolid este programat duminică, de la 20.30, şi va fi transmis în direct de PrimaSport 2 şi PrimaPlay.ro.

Chiar dacă Valladolid e doar o nou-promovată, catalanii nu uită debutul slab, 0-0 cu Vallencano, chiar pe Camp Nou şi şi-au luat măsurile de siguranţă.

Dacă Barcelona a adunat 4 puncte după două etape şi e a cincea în clasament, Valladolid a avut un start ezitant şi a debutat în La Liga cu o înfrângere la scor de neprezentare în faţa lui Villarreal, pe teren propriu. Remiza obţinută etapa trecută, 1-1, chiar pe terenul Sevillei arată cât de imprevizibilă poate să fie echipa nou-promovată care după două runde e antepenultima, cu un singur punct.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele