Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

VIDEO | Bayern - RB Leipzig 2-1. Harry Kane îi ţine pe bavarezi în bătălia pentru titlu

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21503760/2/kane.jpg

Bayern Munchen s-a impus sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, în faţa grupării RB Leipzig, în etapa a 23-a din Bundesliga.

Bavarezii au început meciul cu bara lui Kane, din minutul 5, însă prima repriză nu a consemnat ocazii uriaşe în contul celor două echipe şi la pauză s-a intrat cu 0-0. În partea secundă Harry Kane a reuşit o dublă, în minutele 56 şi 90+1, ajungând la 27 de goluri în campionat, iar Sesko a înscris pentru oaspeţi, în minutul 70.

Bayern s-a impus cu 2-1 şi are 53 de puncte , ocupând locul secund, la opt puncte distanţă de lider, Bayer Leverkusen. RB Leipzig este pe 5, cu 40 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele