Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

Karim Benzema, golgheterul şi căpitanul lui Real Madrid a părăsit formaţia de pe Santiago Bernabeu după 14 ani petrecuţi în tricoul ”Los Blancos”.

Francezul a ajuns la un acord cu saudiţii de la Al Ittihad, pentru un contract pe doi ani şi un salariu anual fabulos: 200 de milioane de euro.

”Karim Benzema a semnat mare parte din documentele necesare pentru a deveni noul jucător al lui Al Ittihad. Contractul va fi valid până în iunie 2025 şi va include o opţiune de prelungire.

Pachetul salarial va fi de aproape 200 de milioane de euro pe an, beneficiile din publicitate fiind incluse în această sumă. Benzema îşi va lua la revedere de la fanii lui Real Madrid marţi, apoi va pleca spre Arabia Saudită”,
a anunţat celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

Kai Havertz, favorit pentru a-l înlocui pe Karim Benzema

Florentino Perez vrea profite de situaţia complicată de la Chelsea pentru a-l aduce în tabăra ”albilor” pe Havertz, informează cotidianul spaniol ”Marca”.

Totuşi, internaţionalul german mai are contract cu trupa londoneză până în 2025, iar, dacă Chelsea va refuza orice fel de ofertă de la Real, şefii de pe Bernabeu mai au pregătite variantele: Firmino (liber de contract la finalul înţelegerii sale cu Liverpool), Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) şi Karim Adeyemi (Borussia Dortmund).

  • 9 goluri şi o pasă de gol a reuşit Kai Havertz pentru Chelsea, în sezonul recent încheiat pentru ”albaştri”, în 47 de apariţii oficiale.
  • 32 de goluri şi 6 pase de gol sunt realizările lui Karim Benzema la Real Madrid în 42 de meciuri, în toate competiţiile, din stagiunea 2022-2023.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri