Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

VIDEO | Bogdan Andone, aproape de un miracol la Botoşani. ”Luni de zile am jucat cu sabia deasupra capului”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21580648/1/andone-bun.jpg

FC Botoşani a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Voluntari, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului Superligii.

Dacă cei de la Botoşani bat în ultima etapă pe Oţelul Galaţi, atunci formaţia lui Bogdan Andone e sigură că rămâne în prima ligă, lucru ce părea utopic la început de an, când formaţia moldavă era pe ultimul loc.

”Luni de zile am jucat cu sabia deasupra capului. Simţeam cum se sparge gheaţa sub noi. Vreau să remarc credinţa băieţilor. Dacă ne spunea cineva acum patru luni că vom avea o sansă la ultima etapă, probabil că lumea era mulţumită.

Urmează un meci greu, dar avem două zile de pauză. Le-am spus băieţilor să se bucure. De o lună nu am mai avut o zi liberă”
, a declarat antrenorul moldovenilor, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele