Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

VIDEO | Borussia Dortmund – Bayern Munchen, 2-2! Gazdele au egalat la ultima fază a derby-ului Germaniei

Borussia Dortmund Publicat pe 8 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20881454/2/profimedia-0729148582.jpg

Echipele germane Borussia Dortmund şi Bayern Munchen au încheiat sâmbătă la egalitate, scor 2-2, meciul disputat în cadrul etapei a 9-a din Bundesliga, transmis în direct de către Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au egalat în minutul 90+5.

În meciul de pe Signal Iduna Park, Bayern a condus cu 2-0 prin golurile înscrise de Goretzka (min. 33) şi Leroy Sane (min. 53). Gazdele au revenit în meci prin reuşita lui Moukoko, din minutul 74, şi au egalat prin Anthony Modeste, în minutul 90+5.

Bayern a rămas în zece oameni, în minutul 90, după eliminarea lui Kingsley Coman, pentru un al doilea cartonaş galben.

Echipa antrenată de Julian Nagelsmann rămâne pe locul 3 în clasament, cu 16 puncte, în timp ce Borussia Dortmund ocupă poziţia a 4-a, cu acelaşi punctaj, dar un golaveraj inferior (13-12 faţă de 25-8).

  • Union Berlin şi Freiburg au amândouă câte 17 puncte şi urmează să îşi dispute meciurile din runda a 9-a duminică.

Borussia Dortmund – Bayern Munchen 1-2 (Moukoko 74 / Goretzka 33, Sane 53)

Echipele de start:

  • Borussia Dortmund: Meyer - Süle, Hummels, Schlotterbeck, Guerreiro - Can, Bellingham, Özcan - Brandt, Malen, Moukoko
  • Antrenor: Edin Terzic
  •  
  • Bayern Munchen: Neuer - Pavard, Upamecano, De Ligt, Davies - Goretzka, Sabitzer - Musiala, Sané, Gnabry - Mané
  • Antrenor: Julian Nagelsmann

Min. 90 + 5: GOL BvB! Modeste îşi ia revanşa pentru ratarea din minutul 83 şi transformă cu capul centrarea primită de la Schlotterbeck. A fost ultima fază a jocului, care s-a terminat 2-2!

Min. 90: Coman vede al doilea cartonaş galben şi o lasă pe Bayern Munchen în 10 oameni. 

Min. 83: Borussia Dortmund trece pe lângă egalare. Modeste ratează incredibil din câţiva metri de poartă. 

Min. 74: GOL BvB! Modeste îi pasează lui Moukoko, care îl învinge pe Neuer cu un şut puternic din interiorul careului. 

Min. 53: GOL Bayern Munchen! Acelaşi Musiala îi pasează lui Sane, care îl învinge pe Meyer cu un şut din afara careului. Din nou, portarul lui BvB a lăsat impresia că putea să facă mai mult. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză, Bayern conduce Borussia cu 1-0!

Min. 33: GOL Bayern Munchen! Musiala îi întoarce balonul lui Goretzka la 23 de metri, poziţie centrală. Goretzka reia suficient de bine balonul pe jos ca să îl învingă pe Meyer, care nu a avut vizibilitate. 

Min. 1: A început meciul!


Borussia Dortmund – Bayern Munchen, derby-ul Germaniei, se joacă azi, LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro, de la ora 19:30. Partida face parte din etapa a 9-a a Bundesligii. Cele două sunt la egalitate de puncte, 15.

Borussia Dortmund este pe locul 4 în Bundesliga, fiind devansată de campioana Germaniei la golaveraj. Runda trecută, Borussia a pierdut cu 2-3 confruntarea cu Koln, în timp ce Bayern a învins Bayer Leverkusen cu scorul de 4-0.

Ultimul meci direct dintre Borussia Dortmund şi Bayern Munchen a avut loc în aprilie, în sezonul trecut, în campionat, pe terenul campioanei Germaniei, care s-a impus cu 3-1.

Borussia Dortmund neagă că ar negociat pentru transferul lui Cristiano Ronaldo

Preşedintele Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke a negat în cadrul unei conferinţe de presă, zvonurile despre o posibilă sosire a lui Cristiano Ronaldo la clubul german.

Hans-Joachim Watzke a dorit să dezmintă interesul Borussiei, însă, potrivit unor articole apărute în presa germană, Dortmund ar putea fi o ţintă pentru Cristiano Ronaldo, care ar putea juca astfel în Liga Campionilor.

Presa germană mai face referire şi la problemele apărute în atacul grupării din Dortmund, care după ce l-a pierdut pe Erling Haaland, a rămas pentru o lungă perioadă şi fără înlocuitorul acestuia, Sebastien Haller, diagnosticat cu un cancer al testiculelor la câteva zile după ce semnase contractul cu Borussia.

Astfel, în acest moment Borussia Dortmund se bazează în atac pe veteranul Anthony Modeste, 34 de ani, venit de la FC Koln, şi pe tinerii Karim Adeyemi (20 de ani) şi Youssoufa Moukoko (17 ani).

 

mail-share icon Email
viewscnt