Ultima oră
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”

VIDEO | Borussia Dortmund s-a calificat în semifinalele Cuei Germaniei, după 1-0 cu Borussia Monchengladbach

Bundesliga Publicat pe 3 mar 2021
mail-share icon Email


Borussia Dortmund s-a calificat în semifinalele Cupei Germaniei, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Borussia Monchengladbach, în sferturile de finală ale competiţiei.
  
Jadon Sancho a marcat golul, în minutul 66.
 
Mahoud Dahoud (Dortmund) a fost eliminat, în minutul 90+2.
 
Miercuri, sunt programate alte două meciuri din sferturi, Rot-Weiss Essen (liga a patra) - Holstein Kiel (liga a doua) şi RB Leipzig - Wolfsburg.
 
Partida Jahn Regensburg (liga a doua) - Werder Bremen, care trebuia să aibă loc tot marţi, nu s-a disputat, după ce în lotul echipei gazdă au fost înregistrate mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus. Federaţia germană va decide dacă meciul va fi reprogramat sau Werder va câştiga la masa verde.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele