adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Preliminarii EURO 2024: Luxemburg – Portugalia 0-6. Ronaldo a marcat o dublă. Anglia – Ucraina 2-0. VEZI AICI rezultatele complete înregistrate duminică VIDEO ǀ Preliminarii EURO 2024: Luxemburg – Portugalia 0-6. Ronaldo a marcat o dublă. Anglia – Ucraina 2-0. VEZI AICI rezultatele complete înregistrate duminică
Câte bilete s-au vândut pentru România - Belarus, de pe Arena Naţională Câte bilete s-au vândut pentru România - Belarus, de pe Arena Naţională
VIDEO | Radu Petrescu, decizie fermă! I-a acordat cartonaş galben pentru simulare lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul a râs ironic în faţa centralului VIDEO | Radu Petrescu, decizie fermă! I-a acordat cartonaş galben pentru simulare lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul a râs ironic în faţa centralului
Incidente la un meci din Turcia. Oficiali şi jucători i-au atacat pe arbitri Incidente la un meci din Turcia. Oficiali şi jucători i-au atacat pe arbitri
Basarab Panduru pune la zid un jucător al naţionalei după meciul cu Andorra: ”Încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!” Basarab Panduru pune la zid un jucător al naţionalei după meciul cu Andorra: ”Încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!”
VIDEO | Cristiano Ronaldo a ajuns la 121 de goluri pentru naţionala Portugaliei. A fost ajutat şi de noroc în meciul cu Luxemburg VIDEO | Cristiano Ronaldo a ajuns la 121 de goluri pentru naţionala Portugaliei. A fost ajutat şi de noroc în meciul cu Luxemburg

VIDEO | Budescu, scos în faţa clasei la Notele lui Banciu: "Sunt alături de oamenii cu burtă!" În ce campionat l-a trimis Banciu :)

Emisiuni Publicat pe 9 mar 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21050194/1/banciu1.png
 
Notele lui Banciu | Domn' Profesor a analizat cazul lui Constantin Budescu, după ce jucătorul Petrolului şi-a etalat burta la finalul partidei cu Universitatea Craiova, după care a intrat în conflict cu analiştii şi foştii internaţionali care l-au criticat pentru fizicul său. 
 
Radu Banciu s-a arătat însă indulgent cu mijlocaşul de 34 de ani. I-a dat nota 6 şi i-a recomandat să meargă într-un campionat exotic, alături de Pierre Gignac :).
 
"Şaorma e el probabil. Când vorbeşti despre Budescu te poţi duce cu gândul oriunde, ar putea fi patron de şaorma în Madagascar. Îl asociez pe Budescu cu un exotism extraordinar. El şi un cocotier, să cadă nucile pe burta lui, undeva lângă Antipozi şi el mestecând la nişte languste, aşa îl văd. Sau poate ajungând să antreneze nişte gloabe prin Orientul apropiat. O să ajungă antrenor în Iordania sau prin Cisiordania dacă nu. Tot aşa o să se vorbească despre el: cât câştigă, câte cămile are. I-ar face praf pe ăia oricum. Pe Budescu îl văd un Pierre Gignac al României. Treubie să vorbim cu Gignac să-l ia la Monterrey. Dacă nu-i convine zona de care am vorbit mai devreme... un Mexic, de ce nu?! Se mănâncă nemaipomenit în Mexic. 
 
Trebuia să facă o glumă, sigur... Sunt puţini bărbaţi care pot să scape completamente de ameninţările astea şi dacă scapi atunci te gândeşti că poate nu eşti bărbat, dacă nu te-a atacat nimeni cum arăţi, cum te îmbraci. 
 
Mesajul meu e că dacă îi convine Mexicul să vedem dacă putem face ceva. Abia aştept ştirile cu ce gol a dat Budescu cu Pachuca, cu Pueblas, cu Pumas. E un campionat turnat pentru unul ca el.
 
I-aş da un şase totuşi ca să-i ajungă pentru criticile pe care le va mai primi. Suntem alături de oamenii care au burtă", a spus Banciu.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele