Ultima oră
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi

VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 29 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21079735/1/romania-belarus-preliminariile-c-e-2024-28-03-2023-1.jpg

Reprezentativa României a învins pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), selecţionata Belarusului, în al doilea meci din preliminariile Euro-2024.

Au marcat Stanciu '17 şi Burcă '19, pentru România, respectiv Marozau (86) pentru Belarus.

Pentru Burcă a fost primul gol la echipa naţională. Fundaşul celor de la CFR Cluj a declarat că e un sentiment extraordinar, dar a dezamăgit de starea de relaxare din repriza secundă.

”N-am cuvinte să descriu, e un vis devenit realitate, să marchez sub tricolor. Îmi iubesc ţara, sunt naţionalist. Îmi place deviza celor din galerie, «Uniţi sub tricolor», mai ales după ultimele evenimente, ce s-a întâmplat acolo cu Ungaria. Voiam să iau un fular şi să mă bucur.

Nu mai ştiu de câte ori am pupat stema. E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara şi să o ajut să ia cele trei puncte.

O primă repriză bună, am început bine şi partea secundă, am avut o bară. Apoi a intervenit o stare de relaxare. Trebuie să rezolvăm asta dacă vrem să mergem la EURO. După minutul 75 am intrat în jocul lor.

La gol am urmărit mingea, ştiam unde se duce. Important e că am luat cele trei puncte. Mă bucur că am marcat, dar aş fi preferat să nu primim”,
a declarat Burcă, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri