Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Burcă vede partea plină a paharului: "Cred că am făcut un meci bun în faţa celui mai valoros adversar din grupă"

Echipa nationala Publicat pe 8 iun 2022
mail-share icon Email


Andrei Burcă preferă să vadă jumătatea plină a paharului după Bosnia - România 1-0. Chiar dacă tricolorii au pierdut, fundaşul de la CFR Cluj subliniază progresul faţă de meciul din Muntenegru şi crede că el şi colegii lui au făcut o partidă foarte bună la Zenica.
Decent în defensivă, Burcă a fost aproape să deschidă scorul în prima repriză, dar a ratat de puţin ţinta. La final, şi-a reproşat ocazia irosită, dar s-a arătat oarecum mulţumit de prestaţia avută în faţa naţionalei pe care o consideră cea mai bună din grupă:
 
"Suntem supăraţi toţi. În primul meci nu am jucat ce trebuie. Împotriva Bosniei am făcut un meci foarte bun, n-au avut ocazii clare, doar acel gol din întâmplare. Suntem dezamăgiţi şi trişti, eu şi Puşcaş suntem dezamăgiţi pentru că am avut ocazii mari. Nu mai avem ce face, trebuie să jucăm bine, pentru că putem. Nu vreau să caut puncte, avem zero puncte şi două meciuri acasă din care trebuie să scoatem maximum pentru a urca pe locul doi sau trei.
 
Eu cred că Bosnia e cel mai valoros adversar, aţi văzut ce echipă a trimis, cu jucători la AC Milan, Inter, Barcelona. Sunt buni, agresivi, dar consider că ne-am ridicat la valoarea meciului, chiar dacă rezultatul nu e de partea noastră. Trebuie să învăţăm să ţinem mai mult de rezultat", a declarat Burcă, la flash-interviul de după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri