Ultima oră
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse

VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 29 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21079772/1/romania-belarus-preliminariile-c-e-2024-28-03-2023-2.jpg

Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naţionale a României, a fost fericit la finalul meciului cu Belarus, câştigat marţi seara, scor 2-1. Stanciu a deschis scorul în prima repriză, înscriind din lovitură liberă.

„Am câştigat şi am dat gol! E un sentiment plăcut! Am spus-o înainte de această campanie: dacă nu vom lua şase puncte cu cei din Andorra şi Belarus, nu ştiu de ce ne-am mai gândi că vrem la Euro. Am reuşit şi ne-am îndeplinit obiectivul.

Am foarte multe goluri marcate din lovituri libere în carieră, dar mai multe la echipele de club, decât la naţională. Mă bucur ca acel gol ne-a descătuşat.

Toate lumea e fericită, ne-am îndeplinit obiectivul. Acum avem timp până la următoarele meciuri, din iunie. Acolo vrem să arătăm şi mai bine, atât ca echipă, cât şi individual. Se vor reface şi jucătorii cu probleme şi vom fi mai puternici.

Dacă vrem să ajungem la Euro, trebuie să adunăm cât mai multe puncte ca să fim între primele două echipe. Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia. Dacă vom ieşi cu bine din cele două meciuri, atunci putem să luăm o opţiune serioasă pentru calificare la Euro.

Nu ştiu cum se va sfârşi această campanie, toţi suntem focusaţi să ajungem la Euro. Ceea ce le-am transmis în vestiar a fost că trebuie ca nici unul dintre noi să nu ieşim de pe teren cu regrete”
, a declarat Nicolae Stanciu, după meci.

Echipa naţională a României a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 2-1, naţionala din Belarus, în preliminariile Euro 2024.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri