Ultima oră
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

VIDEO ǀ Ce riscă România după meciul cu Andorra, după ce fanii s-au bătut între ei

Echipa nationala Publicat pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21077376/1/fani-bataie-romania-andorra.png

Au fost momente ruşinoase la partida dintre Andorra şi România, din debutul preliminariilor EURO 2024. Fanii tricolorilor care au făcut deplasarea din ţară s-au bătut între ei, iar UEFA va judeca sigur cazul, urmând să ia anumite decizii în consecinţă. Sunt mai multe variante prin care România va fi pedepsită, printre care o amendă, dar şi să fie din nou închise porţile stadioanelor pentru unul sau mai multe confruntări de pe teren propriu, din calificări.

  • România – Belarus e LIVE la Prima TV, marţi, ora 21:45!

E posibil ca România să aibă porţile închise la următorul duel de acasă, dar după cel cu Belarus, de pe Arena Naţională, de marţi, de la ora 21:45. E greu de crezut că UEFA va judeca atât de repede cazul, dar nu se ştie ce va fi la confruntarea cu Israel, din 9 septembrie, din etapa a 5-a. 

Florin Răducioiu, după incidentele provocate de ultraşii României cu Andorra: ”Sunt nişte derbedei! Sunt dezgustat!”

Florin Răducioiu i-a taxat pe ultraşii români pentru incidentele create în Andorra, la debutul României din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Cel mai bun marcator al naţionalei din istoria Campionatului Mondial a solicitat să se ia măsuri foarte dure împotriva suporterilor care s-au luat la bătaie între ei, pe care i-a catalogat drept ”nişte derbedei” şi despre care a spus că îi provoacă dezgust.

”Trebuie luate măsuri foarte dure. Sunt nişte derbedei! Nu au ce căuta pe stadioanele pe care joacă naţionala! E inadmisibil! Sunt dezgustat! Să faci aşa ceva pe teren străin... O ruşine! Mai bine îşi spun «Divizaţi sub tricolor». Trebuie să se ia repede măsuri. Nu e posibil să asistăm la aşa ceva! Trebuie să face tot posibil pentru a-i elimina de pe stadioane. Nu îmi vine să cred. Sunt incredibil de violenţi. Trebuie pedepsiţi!”, a declarat Florin Răducioiu în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

Şi Viorel Moldovan, un alt fost mare atacant al României, a avut o părere asemănătoare cu cea a lui Răducioiu. Moldovan a punctat asupra faptului că din cauza incidentelor provocate pot suferi restul suporterilor naţionalei în urma unei potenţiale interziceri a fanilor pe stadion la meciurile de acasă ale României.

”Trebuie identificaţi şi «umflaţi». Pedepsiţi... Astfel de exemplare nici nu mă interesează... Decât să joci cu astfel de suporteri în tribună... Da, suferă alţi pentru unii care fac aşa ceva!”, a completat Viorel Moldovan în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Naţionala de fotbal a României a început cu dreptul, sâmbătă, o nouă campanie de calificare la un turneu final, învingând Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024.

Celelalte rezultate din grupa României au fost: Israel – Kosovo 1-1 şi Belarus – Elveţia 0-5.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri