Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO ǀ CFR Cluj a avut probleme cu Sepsi OSK! Elevii lui Dan Petrescu s-au impus totuşi, iar acum au 11 puncte avans faţă de FCSB

Sepsi OSK Publicat pe 26 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20617744/2/sepsicfr.jpg

CFR Cluj a obţinut cu ceva emoţii victoria în deplasarea de la Sepsi, scor 2-0. Covăsnenii au avut cele mai multe ocazii, dar ardelenii au fost mai eficienţi.

  • Duelul din cadrul rundei cu numărul 28 a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

Mario Camora a deschis scorul în minutul 6 cu o execuţie senzaţională, direct în vinclu! Apoi a urmat un joc destul de liniştit, cu două ocazii pentru gazde. 

În repriza a doua, covăsnenii au fost superiori, au dominat şi au avut numeroase ocazii de a aduce egalare. Nu au izbutit să dea lovitura, iar Debeljuh le-a spulberat speranţele în minutul 84. 

CFR Cluj are acum 11 puncte avans faţă de FCSB, în Casa Liga 1. Sepsi este pe locul 10.

Sepsi - CFR Cluj 0-2

Final de meci.
Min 84: GOOOL CFR Cluj! Debeljuh apare foarte bine la o lovitură de colţ şi pune decisiv genunchiul pentru a trimite în poarta adversă.
Min. 80: Ocazie uriaşă CFR! Petrila face o cursă senzaţională în bandă şi îi pasează în faţa porţii lui Debeljuh. Apoi a urmat o paradă fabuloasă a lui Niczuly, în faţa atacantului ardelean.
Min. 72: Ocazie mare Sepsi! Covăsnenii ratează o nouă şansă foarte mare de a egala, prin acelaşi Ştefănescu. Atacantul a trimis peste din câţiva metri.
Min. 66: Ocazie Sepsi! Covăsnenii pornesc un contraatac periculos, dar Ştefănescu ratează finalizarea. Balonul s-a dus mult peste.
Min. 53: Sepsi a început să pună presiune pe poarta CFR-ului. Covăsnenii au creat o fază promiţătoare, dar n-au reuşit finalizarea.
A început repriza secundă.
Pauză.
Min. 30: Ocazie importantă Sepsi! Graovac face o mare greşeală în defensivă şi îl pune pe Ştefănescu pe un atac foarte periculos. Atacantul covăsnean şutează milimetric pe lângă bară, la colţul lung.
Min. 24: Ocazie mare Sepsi! Dumitrescu a fost aproape să deschidă scorul cu o execuţie spectaculoasă cu capul. Hindrich şi Camora au respins cu emoţii de pe linia porţii.
Min. 6: GOOOL CFR! Mario Camora a prins o BOMBĂ de la aproximativ 30 de metri, direct în VINCLU. A fost o execuţie formidabilă, Niczuly n-a avut nici cea mai mică şansă să apere.
Minutul 1: A început partida!
Fotbaliştii celor două formaţii au afişat un banner de susţinere a Ucrainei, în contextul invadării ruseşti.
 
SEPSI: Niczuly - Radoslav, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu- Eder, N. Păun, Aşkovski - Aganovic, Tudorie, Ştefănescu
REZERVE: Began, Tincu, Ispas, Dragomir, Fulop, Damaşcan, Bărbuţ, Luckassen, Golofca 
 
CFR CLUJ: Hindrich - Cr. Manea, A. Burcă, Graovac, Camora - C. Deac,  A. Boateng, Bordeianu - Roger, Neguţ, Dugandzici
REZERVE: Sava, Ştefan, Yuri, Chipciu, Susici, Păun, Sacko, Petrila, Debeljuh

În timp ce lidera CFR Cluj, cu 67 de puncte câştigate, urmăreşte cel puţin să îşi păstreze avansul de opt puncte faţă de ocupanta poziţiei secunde, FCSB, Sepsi va evolua în play-out-ul primului eşalon. Covăsnenii ocupă locul 10, cu 33 de puncte, iar doar un scenariu SF îi poate face să prindă primele şase poziţii la finalul sezonului regular.

În meciul tur, CFR Cluj a învins Sepsi pe teren propriu cu scorul de 2-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele