Ultima oră
Şoc în NBA! Un fost baschetbalist, condamnat la peste trei ani de închisoare Şoc în NBA! Un fost baschetbalist, condamnat la peste trei ani de închisoare
Româncele sunt pe val la Foro Italico. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul trei Româncele sunt pe val la Foro Italico. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul trei
Tchouameni este incert pentru Euro 2024 Tchouameni este incert pentru Euro 2024
Echipament inedit pentru FCSB la meciul în care se va celebra titlul. ”Ne-am gândit să jucăm în el, că e foarte frumos" Echipament inedit pentru FCSB la meciul în care se va celebra titlul. ”Ne-am gândit să jucăm în el, că e foarte frumos"
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team Romania are acum 83 de sportivi Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team Romania are acum 83 de sportivi
”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo ”Are un antrenor bun”. Zeljko Kopic, susţinut de un jucător ce a scris istorie la Dinamo

VIDEO ǀ CFR Cluj – Farul Constanţa 3-1. Ardelenii câştigă duelul ultimelor campioane

Superliga Publicat pe 30 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21364159/2/fc-cfr-1907-cluj-fc-farul-constanta-superliga-superbet-30-10-2023.jpg

CFR Cluj a învins pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 14-a din Superligă. CFR Cluj s-a apropiat la un punct de liderul FCSB.

În minutul 25, Muhar a greşit o pasă, oaspeţii au interceptat, Louis Munteanu i-a pasat cu călcâiul lui Budescu şi acesta a deschis scorul.

Karlo Muhar şi-a răscumpărat însă greşeala cu o dublă. Mai întâi a egalat, în minutul 31, cu o lovitură de cap, apoi şi-a adus echipa în avantaj, cu golul din minutul 64. Juricic a făcut 3-1 în minutul 68.

CFR Cluj ocupă locul secund în Superligă, cu 30 de puncte, la doar un punct de liderul FCSB. Farul este pe locul 7, cu 20 de puncte.

CFR Cluj – Farul 3-1 (Muhar 31, 63, Juricic 68 / Budescu 24), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • CFR: Sava - Kresic, Ajeti, M. Ilie - Mogoş, Cvek, Muhar, Fică, Camora (cpt.) - Jefte, Otele
  • Farul: Aioani - M. Popescu, Boli, Gustavo Marins, Dussaut - Borgnino, Artean (cpt.), Grameni - Mazilu, L. Munteanu, Budescu

Minutul 90+5: Final de meci! Farul se impune cu 3-1.

Minutul 68: GOL CFR! Juricic pleacă de la limita offside-ului şi reia din poziţie de singur cu portarul o minge venită din deviere.

Minutul 63: GOL CFR! Atac perfect purtat pe trei sferturi al gazdelor. Muhar finalizează cu o execuţie plasată cu latul, ce s-a dus lângă bară.

Minutul 54: Camora centrează din lovitură liberă. Ajeti se înalţă şi reia cu capul pe lângă poartă.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 42: Otele pătrunde în careu şi reia din unghi cu dreptul puţin pe lângă stâlpul din dreapta al bării.

Minutul 31: GOL CFR! Camora centrează lung, iar Muhar apare bine şi reia cu capul.

Minutul 24: GOL Farul! Munteanu pasează cu călcâiul la Budescu, care reia cu o execuţie de fineţe cu interiorul.

Minutul 20: Aioani respinge la şutul din 7 metri trimis de Jefte.

Minutul 6: Camora trimite o centrare şutată. Gustavo respinge slab până la Muhar, care însă reia din câţiva metri peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

CFR Cluj şi Farul Constanţa s-au întâlnit de 5 ori sezonul trecut, de 4 ori în campionat şi o dată în Cupa României. Dobrogenii s-au impus de 3 ori, ardelenii o singură dată, iar o altă partidă s-a terminat la egalitate.

Aşa au arătat rezultatele dintre cele două echipe în stagiunea precedentă: CFR Cluj – Farul Constanţa 1-3 (tur sezon regular), Farul Constanţa – CFR Cluj 0-0 (grupele Cupei României), Farul Constanţa – CFR Cluj 0-3 (retur sezon regular), Farul Constanţa – CFR Cluj 1-0 (tur play-off) şi CFR Cluj – Farul Constanţa 1-2 (retur play-off).

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele