Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

VIDEO | CFR Cluj - Sepsi 2-1. Victorie extrem de muncită pentru campioana României

Superliga Publicat pe 17 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20887492/1/cfr-cluj-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-supercupa-romaniei-09-07-2022.jpg

CFR Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 14-a din Superligă. CFR a urcat pe locul 3 în clasament, cu 23 de puncte.

La Cluj, scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Denis Ciobotariu, în minutul 27. Egalarea a venit în minutul 33, de la şutul lui Yuri. Golul victoriei clujene a fost marcat de Muhar, cu o lovitură de cap, în minutul 84.

VIDEO | CFR Cluj - Sepsi 2-1 (Yuri 33, Muhar 84 / Ciobotariu 28), în direct pe Prima Sport 2 şi pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CFR: Scuffet - Cr. Manea, Kolinger, Yuri, Camora - Boateng, Muhar, C. Deac - Yeboah, Malele, Petrila
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, D. Ciobotariu, Bălaşa, A. Dumitrescu - M. Ştefănescu, N. Păun, C. Matei, Aganovic - R. Varga, Al. Tudorie

Minutul 90+4: Final de meci! CFR Cluj se impune cu 2-1.

Minutul 84: GOL CFR! Boateng centrează foarte bine din flanc. Muhar se înalţă peste adversari şi marchează golul de 2-1.

Minutul 62: Manea trimite dintr-o poziţie foarte bună mult peste poartă.

Minutul 33: GOL CFR! Egalarea vine de la Yuri, după o fază fixă.

Minutul 28: GOL Sepsi! Scuffet salvează în corner o execuţie de senzaţie a lui Dumitrescu, care s-ar fi dus în vinclu. Faza fixă aduce însă deschiderea de scor. Ciobotariu înscrie, după un balon deviat elegant cu capul de Aganovic.

Minutul 13: După o perioadă de dominaţie a celor de la CFR, Sepsi este foarte aproape să dea lovitura. Camora scoate de pe linia porţii execuţia cu capul expediat de Dumitrescu, după un corner.

Minutul 1: Yeboah ia foarte bine prim planul în careu şi trage din câţiva metri, dar Niczuly reuşeşte să respingă.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------------

Echipa campioană vine după un egal, 1-1, la Arad, care i-a întrerupt seria de cinci victorii consecutive în SuperLigă. CFR se află pe poziţia a treia în clasament şi se află la opt puncte de ocupanta primului loc, Farul, dar are şi cu două partide mai puţin decât constănţenii. ”Feroviarii” stau foarte bine în Conference League, unde se află pe locul 2, după victoria 2-0 în faţa Slavei Praga.

De cealaltă parte, Sepsi vine după înfrângerea 1-0 în faţa Farului, care i-a întrerupt şirul de trei victorii consecutive şi se situează pe poziţia a cincea. Covăsnenii au arătat destul de bine în acest sezon şi îi vor pune cu siguranţă probleme mari echipei lui Dan Petrescu. 

Ultimele cinci întâlniri dintre cele două formaţii s-au încheiat cu trei victorii în favoarea lui CFR şi două în favoarea lui Sepsi, ultima partidă dintre cele două fiind chiar disputa din Supercupa României, câştigată de trupa lui Bergodi cu 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele