Ultima oră
Pivotul echipei Minnesota Timberwolves a intrat în istoria NBA Pivotul echipei Minnesota Timberwolves a intrat în istoria NBA
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Se decide a doua finalistă din UCL VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Se decide a doua finalistă din UCL
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga

VIDEO | CFR Cluj - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-1. Campioana are o tresărire de orgoliu şi bifează o victorie crucială

Superliga Publicat pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21095296/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-cfr-1907-cluj-superliga-superbet-06-03-2023.jpg

CFR Cluj a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Superligii.

Sepsi a condus cu 1-0, prin golul marcat de Dumitrescu ’28.

Pentru CFR Cluj au marcat Birligea ’44 şi Deac ’53.

De la Sepsi a fost eliminat Ninaj, în minutul 62.

VIDEO | CFR Cluj - Sepsi 2-1 (Bîrligea 43, Deac / Dumitrescu 28), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CFR: Scuffet - C. Manea, Yuri, Burcă, Braun - C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi - Janga, Bîrligea
  • Sepsi: Niczuly - Ninag, Bălaşa, Tamas, A. Dumitrescu - Aganovic, J. Rodriguez, Papa, C. Matei - Ştefănescu, Safranko

Minutul 90+5: Fluier final! CFR Cluj se impune cu 2-1.

Minutul 62: Ninaj îl faulteză pe Janga şi vede al doilea cartonaş galben. Sepsi rămâne în inferioritate numerică.


Minutul 53: GOL CFR Cluj! Deac este găsit nemarcat în careu. Experimentatul jucător trimite perfect cu latul la colţul lung.



Minutul 52: Niczuly are o intervenţie de senzaţie la lovitura de cap trimisă de Bîrligea.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1!

Minutul 43: GOL CFR! Krasniqi centrează, iar Bîrligea restabileşte egalitatea cu o lovitură de cap.

Minutul 28: GOL Sepsi! Dumitrescu combină excelent cu Matei, iar apoi apare la finalizare şi reuşeşte să deschidă scorul, cu o lovitură de cap.

Minutul 13: Krasniqi îl lansează perfect pe Deac, dar Niczuly iese excelent şi blochează execuţia experimentatului jucător.

Minutul 4: Eroare mare comisă de Niczuly. Portarul celor de la Sepsi comite o eroare uriaşă şi pasează la Janga. Mingea a ajuns la Deac, care a tras peste poartă!

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------

CFR Cluj e în căutarea primei victorii din play-off-ul acestui sezon, până acum ”feroviarii” au remizat în toate cele trei partide disputate cu FCSB, Rapid şi U. Craiova. În urma remizei cu ”roş-albaştrii” clujenii s-au îndepărtat la patru puncte de primul loc ocupat de Farul şi nu au voie să facă paşi greşiţi în înfruntarea cu Sepsi.

De cealaltă parte, Sepsi a obţinut etapa trecută prima victorie din play-off, după ce a învins-o cu 2-0 pe Rapid. Covăsnenii se află pe locul şase cu 24 de puncte şi o vor întâlni pe CFR şi în semifinalele Cupei României.

Ultima partidă dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. 

Vestea care detonează fotbalul românesc! Dan Petrescu, antrenorul lui Cristiano Ronaldo!

Potrivit GSP, ”Bursucul” este pe lista celor de la Al Nassr, echipă care este sub controlul prinţului moştenitor saudit Mohammed bin Salman! Recent, echipa lui Ronaldo a rămas fără antrenor şi caută un nou tehnician.

În urma cu mai bine de un an, saudiţii au mai încercat să îl aducă pe Dan Petrescu, dar au decis să opteze pentru un alt nume.

Contractul lui Dan Petrescu cu CFR va lua sfârşit în vara lui 2024.

Dacă această mutare s-ar realiza, Dan Petrescu ar deveni al doilea antrenor român care l-ar pregăti pe Cristiano Ronaldo. Primul a fost Ladislau Boloni la Sporting Lisabona, când lusitanul era la începutul carierei.

Dan Petrescu a antrenat până în prezent 14 cluburi: FC Naţional, Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Târgu Mureş, JS Suning, Al Nasr, Guizhou Hengfeng, Kayserispor şi CFR Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele