Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Champions League: Chelsea întoarce cu Borussia Dortmund şi merge mai departe, Benfica umileşte Brugge

Champions League Publicat pe 8 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21045638/1/profimedia-0756699166.jpg

Benfica şi Chelsea s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor, după ce au eliminat Brugge, respectiv Borussia Dortmund.

Benfica Lisabona câştigase şi meciul din Belgia, cu 2-0, iar pe Estadio da Luz nu a avut probleme în faţa lui Brugge. Lusitanii s-au impus cu 5-1, prin golurile marcate de Rafa Silva (min, 38), Goncalo Ramos (45+2, 57), Joao Mario (71 penalti) şi Neres (77). Meijer a înscris golul de onoare pentru Bruges, în minutul 87.

Chelsea s-a impus cu 2-0 în faţa Borussiei Dortmund, mergând şi ea în sferturi. Sterling (min. 43) şi Havertz (min. 53, din penalti) au înscris golurile calificării londonezilor.

Miercuri vor avea loc meciurile Tottenham Hotspur - AC Milan, în tur 0-1, şi Bayern Munchen - Paris Saint-Germain, în tur 1-0.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturi de finală şi semifinale va avea loc la 17 martie, iar partidele din sferturi se vor disputa în luna aprilie.


Chelsea – Dortmund 2-0 (Sterling 44; Havertz 53-pen)

Echipel de start:

  • Chelsea: Arrizabalaga – Fofana, Koulibaly, Cucurella – James, Kovacic, Fernandez, Chilwell – Sterling, Havertz, Joao Felis
  • Dortmund: Meyer – Wolf, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro – Can – Brandt, Bellingham, Ozcan, Reus – Haller

Min. 53: GOOOL Chelsea! Havertz punctează pentru 2-0, de la 11 metri.

Min. 44: GOOOL Chelsea! Londonezii marchează chiar înainte de pauză. Profită de erori individuale ale nemţilor şi punctează prin Sterling, care finalizează cu un şut violent din careu.


Benfica – Brugge 5-1 (Rafa Silva 38, Goncalo Ramos 45+2, 57; Joao Mario 71-pen; David Neres 77 / Meijer 87)

Echipele de start:

  • Benfica: Vlachodimos – Bah, Antonio Silva, Otamendi, Grimaldo – Florentino, Chiquinho – Aursnes, Joao Mario, Rafa Silva – Ramos
  • Brugge: Mignolet – Clinton Mata, Mechele, Sylla – Buchanan, Nielsen, Vanaken, Sowah, Meijer – Lang, Yaremchuk

Min. 87: GOOOL Brugge! Meijer înscrie reuşita de onoare pentru oaspeţi. 

Min. 77: GOOOL Benfica! Marchează şi David Neres şi belgienii suferă o umilinţă în Portugalia.

Min. 71: GOOOL Benfica! Joao Mario transformă o lovitură de la 11 metri şi scorul capătă proporţii.

Min. 57: GOOOL Benfica! Goncalo Ramos face dubla şi duce scorul la 3-0.

Min. 45+2: GOOOL Benfica! Goncalo Ramos marchează la ultima fază a primei părţi şi face 2-0.

Min. 38: GOOOL Benfica! Rafa Silva finalizează cu exteriorul o pasă în careu, din banda stângă.


Informaţii despre Chelsea - Dortmund, înainte de meci 

Chelsea a fost de nerecunoscut în acest an. Echipa a înregistrat rezultate foarte slabe, chiar dacă la Londra au fost pompate sute de milioane de euro. Patronul american al clubului a cumpărat tot ce a vrut, dar Potter nu a reuşit să facă echipa să câştige din nou. 

În ultima etapă din campionat, Chelsea s-a impus la limită în faţa lui Leeds, scor 1-0. În tur, meciul cu Dortmund a fost câştigat la limită de germani, scor 1-0. Dortmund pleacă cu prima şansă, chiar dacă englezii au o echipă mult mai valoroasă. 

Informaţii despre Benfica - Brugge, înainte de meci 

Meciul dintre cele două echipe pare că s-a jucat deja din tur. Benfica a câştigat în prima manşă cu 2-0 în Belgia, iar calculele pare că sunt deja făcute.

Brugge traversează un moment mai dificil. În ultimul meci din campionat a pierdut cu 0-3 în faţa celor de la Ostende, iar în campionat se află pe locul 4, fiind la mare distanţă de primele 3 poziţii. 

În tabăra opusă, Benfica s-a impus cu 2-0, în faţa celor de la Famalicao, iar în clasament este pe primul loc, cu 62 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri