Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Chelsea, succes la limită cu Crystal Palace. Havertz a marcat golul victoriei, iar londonezii i-au adus un omagiu lui Vialli

Premier League Publicat pe 15 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20983035/1/profimedia-0747232057.jpg

Chelsea a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Crystal Palace, într-un meci al etapei a 20-a din Premier League, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. Într-un alt joc, Newcastle a dispus cu 1-0 de Fulham.

Chelsea a reuşit prima victorie a anului 2023 după ce a dispus de Crystal Palace cu scorul de 1-0. Londonezii au dominat partida şi au înscris golul victoriei în minutul 64 prin Kai Havertz din pasa lui Hakim Ziyech. Chelsea este pe locul 10, cu 28 de puncte, iar Crystal Palace, cu 22 de puncte, este pe locul 12.

Newcastle a întâlnit pe Fulham, iar în minutul 64 oaspeţii au primit penalti după un fault al lui Trippier (Newcastle) la Bobby De Cordova-Reid. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Mitrovic care a marcat, dar a atins mingea de două ori alunecând în timpul elanului.

După consultarea VAR arbitrul a decis să anuleze golul lui Fulham, iar Newcastle a reuşit să obţină victoria cu un gol marcat în minutul 89, de către suedezul Alexander Isak. Newcastle a revenit pe poziţia a treia a clasamentului, cu 38 de puncte.

Golul marcat de Chelsea 

Omagiu în memoria lui Vialli la meciul Chelsea – Crystal Palace

Gruparea engleză Chelsea, fostul club al lui Gianluca Vialli, a adus un omagiu fostului jucător şi antrenor italian, duminică, înainte de partida cu echipa Crystal Palace.

La primul meci jucat pe stadionul Stamford Bridge, după decesul lui Gianluca Vialli, clubul Chelsea a organizat un moment emoţionant, înaintea loviturii de începere a partidei cu Crystal Palace, din etapa a 20-a a Premier League.

Mai mulţi foşti jucători şi antrenori ai grupării londoneze s-au alăturat fotbaliştilor, la centrul terenului pentru a-i aduce un omagiu marelui dispărut.

Au fost prezenţi, printre alţii, Carlo Cudicini, John Terry, Albert Ferrer, Mark Hughes, Graeme Le Saux, Jimmy Floyd Hasselbaink sau Jody Morris.

Şi fanii au luat parte la eveniment, ei afişând două imense bannere cu chipul lui Vialli.


Chelsea - Crystal Palace 1-0 (Havertz 64)

Echipele de start:

  • Chelsea: Kepa - Chalobah, Silva, Badiashile, Hall - Jorginho, Mount, Gallagher, Chukwuemeka - Ziyech, Havertz
  • Crystal Palace: Guaita - Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell - Doucoure, Olise, Schlupp, Eze - Zaha, Ayew

Min. 64: GOOOL Chelsea! Marchează Havertz, cu capul, din centrarea lui Ziyech.


 

Chelsea are neapărată nevoie de victorie după ce a pierdut două meciuri la rând în Premier League şi se află pe locul 10 în clasament. ”Albaştrii” nu au un joc strălucit şi nici rezultatele nu sunt încurajatoare pentru Graham Potter. De cealaltă parte, Crystal Palace se află pe poziţia 12 în Premier League şi vine după eliminarea din FA Cup şi înfrângerea usturătoare 0-4, cu Tottenham.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele