Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ Chelsea - West Ham 2-1! Final nebun de meci: bară pentru oaspeţi, gol pentru Chelsea şi reuşită anulată de VAR pentru West Ham

Premier League Publicat pe 3 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20847091/13/profimedia-0719157183.jpg

Echipa West Ham United, viitoarea adversară a echipei FCSB în grupele Conference League, a pierdut sâmbătă meciul din deplasare cu formaţia Chelsea, scor 1-2, într-un meci din etapa a şasea a Premier League, transmis de Prima Sport 4.

West Ham a deschis scorul pe stadionul Stamford Bridge, prin Michail Antonio, în minutul 62, însă gazdele au întors rezultatul prin golurile reuşite de Ben Chilwell (min. 76) şi Kai Havertz (min. 88). Este a treia înfrângere consecutivă pentru West Ham, care ocupă locul 17 în Premier League.

West Ham va întâlni echipa bucureşteană FCSB în primul meci din grupa B a Conference League, joi, 8 septembrie, la Birmingham.

Celelalte rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a şasea din Premier League:

  • Everton – FC Liverpool 0-0;
  • Brentford – Leeds United 5-2 (Toney 30’ penalty, 43’, 58’, Mbeumo 80’, Wissa 90’+1 / Sinisterra 45+1’, Roca 79’);
  • Newcastle – Crystal Palace 0-0;
  • Nottingham Forest – Bournemouth 2-3 (Kouyate 33’, B. Johnson 45’+2 / Billing 51’, Solanke 63’, J. Anthony 87’);
  • Tottenham – Fulham 2-1 (Hojbjerg 40’, Kane 75’ / Mitrovic 83’);
  • Wolverhampton – Southampton 1-0 (Podence 45’+1). 

Chelsea - West Ham United 2-1 (Havertz 88, Chilwell 76 / Antonio 62)

Min. 90 + 8: Fluier final: Chelsea învinge pe teren propriu cu 2-1 West Ham United. 

Min. 90 - 92: GOL anulat de VAR pentru West Ham! Cornet trimite balonul în poartă, la o fază în care defensiva ”albaştrilor” s-a bâlbâit din nou, însă reuşita sa este anulată de VAR.

Min. 88: GOL Chelsea! Chilwell centrează de pe partea stângă, Havertz apare excelent la finalizare, la colţul scurt, şi îi execută pe oaspeţi cu o execuţie sigură.

Min. 87: Bară pentru West Ham! Cornet trimite cu capul din 6 metri în stâlpul din dreapta porţii apărate de Mendy. 

Min. 84: Schimbare la Chelsea: iese Loftus-Cheek, intră Jorginho.

Min. 83: Schimbare la West Ham: iese Paqueta, intră Ogbonna.

Min. 76: GOL Chelsea! Fundaşul stânga Chilwell oferă un moment de calitate tehnică deosebită. Preia cu capul mingea pasată de Silva, se întoarce şi îi trimite balonul printre picioare portarului Fabianski.

Min. 74: Schimbare la West Ham: iese Antonio, intră Benrahma.

Min. 72: Dublă schimbare la Chelsea: intră Havertz şi Chilwell, ies Kovacic şi Cucurella.

Min. 62: GOL WEST HAM! Antonio deschide scorul îndeplinind o simplă formalitate. Mendy a ieşit neconvingător pe o centrare din corner, în interiorul careului său mic.

Min. 62: Ocazie pentru West Ham! Mendy are o intervenţie foarte bună la şutul din voleu, din prima, al lui Browen.

Min. 61: Dublă schimbare la Chelsea: ies Pulisic şi Gallagher, intră Mount şi Broja.

Min. 54: Moment tensionat între James de la Chelsea şi Antonio de la West Ham, încheiat cu un cartonaş galben pentru ambii jucători.

Min. 46: A început a doua parte a jocului!

Min. 45 + 3: La pauză scorul este 0-0!

Min. 39: Ocazie pentru West Ham United! Fornals trimite un voleu cu exteriorul, însă execuţia sa tehnică se duce destul de departe de ţintă.

Min. 35: Cucurella, de la Chelsea, primeşte cartonaşul galben pentru un fault. Jucătorul londonezilor este nemulţumit de decizia centralului. 

Min. 27: Ocazie pentru Chelsea! Decarul Pulisic şutează anemic, iar mingea sa este respinsă în corner de defensiva celor de la West Ham. 

Min. 9: Loftus-Cheek de la Chelsea primeşte cartonaşul galben pentru un fault dur. VAR se consultă pentru un eventual roşu, însă rămâne decizia iniţială, spre nemulţumirea oaspeţilor. 

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start (Sursa foto: Flashscore):

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20847091/1/echipele-de-start-chelsea-west-ham.png

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20847091/2/rezerve-chelsea-west-ham.png

Chelsea Londra - West Ham United, meci contând pentru etapa a 6-a din Premier League, va fi transmis în direct de către Prima Sport 4.

Cele mai importante faze ale partidei precum golurile, ratările, paradele spectaculoase, momentele tensionate ale jocului sau deciziile VAR vor fi redate în regim live video de către site-ul www.PrimaSport.ro.

De asemenea, confruntarea poate fi urmărită accesând platforma PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele