Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ Chindia – Hermannstadt 1-2! Sibienii au întors scorul miraculos. Eurogol lui Opruţ a fost decisiv

Chindia Târgoviște Publicat pe 9 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21087604/3/chindia-targoviste-fc-hermannstadt-superliga-superbet-9-04-2023.jpg

Chindia Târgovişte – FC Hermannstadt 1-2, duel din etapa a 3-a a play-out-ului Superligii, a fost transmis în direct de către Prima Sport 2. Meciul a putut fi urmărit şi online pe platforma www.primaplay.ro, unde se găsesc toate confruntările din primul eşalon al fotbalului românesc, dar şi cele mai importante din Liga a 2-a.

De asemenea, partida dintre târgovişteni şi sibieni a fost redată în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro, unde au fost publicate momente-cheie ale jocului precum golurile, ratările, deciziile VAR sau paradele spectaculoase. 

FC Hermannstadt a câştigat, scor 2-1, meciul susţinut, duminică, în deplasare, în compania Chindiei Târgovişte, în etapa a treia din play-out-ul Superligii. Chindia a deschis scorul prin golul marcat de Popa, în minutul 15. Pentru Hermannstadt au punctat Alhassan 78 şi Opruţ 90'+2.

  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Corinus (Orozco 46'), D. Dumitraşcu - D. Şerban (Atanase 57'), Dulca (Vorobjovas 57'), Akhmatov, Neguţ (Dinu 76')- D. Popa, Popadiuc (S. Buş 83'). Antrenor: Anton Petrea
  • FC Hermannstadt: Letica - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ - Balaure (Bărbuţ 64'), Biceanu (Alhassan 63'), M. Sota, C. Popescu (Oroian 83') - G. Iancu, D. Paraschiv . Antrenor: Marius Măldărăşanu
  • Cartonaşe galbene: Popadiuc 36', Akhmatov 40', Neguţ 66', Orozco 77', Celea 86' / Alhassan 79'
  • Arbitri: Kovacs Szabolcs - Alexandru Cerei, Adrian Vornicu - Robert Avram
  • Camera VAR: Horaţiu Feşnic, Sorin Vădana
  • Observatori: Costin Toma, Ion Marin

Chindia – Hermannstadt 1-2 (Popa 15 / Alhassan 78, Opruţ 90 + 2), ACUM, la Prima Sport 2

Echipele de start: 

  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Corinus, D. Dumitraşcu - D. Şerban, Dulca, Akhmatov, Neguţ - D. Popa, Popadiuc
  • Rezerve: D. Moldovan, C. Atanase, C. Dinu, S. Buş, O. Perianu, Orozco, A. Ioniţă, Vorobjovas, A. Mihaiu 
  • Absenţi: Grubac, Chamed (accidentaţi), Cooper (incert)
  • Antrenor: Anton Petrea
  •  
  • Hermannstadt: Letica - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ - Balaure, Biceanu, M. Sota, C. Popescu - G. Iancu, D. Paraschiv 
  • Rezerve: Muţiu, Medina, Issah, Alhassan, C. Bărbuţ, Oroian, Limaj, Babic 
  • Absent: Bejan (accidentat)
  • Antrenor: Marius Măldărăşanu

Min. 90 + 6: Fluier final! Chindia – Hermannstadt se termină 1-2!

Min. 90 + 2: GOL Hermannstadt! Raul Opruţ îi apropie pe sibieni de victorie cu o execuţie superbă din prima.

Min. 90 + 1: Gabriel Iancu vede cartonaşul roşu după ce a fost schimbat pentru că i-a înjurat pe fanii Chindiei Târgovişte, care la rândul lor l-au provocat.

Min. 78: GOL Hermannstadt! Baba Alhassan aduce egalarea pentru sibieni. Golul a fost validat după consultarea VAR, deoarece portarul Căbuz a respins mingea după ce balonul depăşise linia porţii. Iniţial, arbitrul nu a validat golul.

Min. 71: Ocazie pentru Chindia! Letica are o intervenţie fabuloasă la execuţia lui Neguţ.

Min. 69: Ocazie pentru Chindia! Şutul în forţă al lui Daniel Popa este pe direcţia lui Letica, care respinge balonul.

Min. 47: Ocazie pentru Hermannstadt! Căbuz respinge şutul cu pământul expediat de Balaure din afara careului. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 1: La pauză Chindia conduce Hermannstadt cu 1-0!

Min. 20: GOL anulat pentru Chindia! Reuşita lui Daniel Popa este anulată de arbitru pe motiv de offside. Portarul Letica, care greşise, este salvat a de avea un gol pe conştiinţă. 

Min. 15: GOL Chindia Târgovişte! Daniel Popa, scăpat singur cu portarul Letica, deschide scorul pentru gazde.

Min. 1: A început meciul!


Informaţii înainte de meci:

Chindia Târgovişte – FC Hermannstadt, duel din etapa a 3-a a play-out-ului Superligii, va fi transmis în direct de către Prima Sport 2, duminică, de la ora 13:00. Meciul poate fi urmărit şi online pe platforma www.primaplay.ro, unde se găsesc toate confruntările din primul eşalon al fotbalului românesc, dar şi cele mai importante din Liga a 2-a.

De asemenea, partida dintre târgovişteni şi sibieni va fi redată în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro, unde vor fi publicate momente-cheie ale jocului precum golurile, ratările, deciziile VAR, paradele spectaculoase şi altele.

Miza întâlnirii dintre cele două formaţii este una uriaşă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Chindia Târgovişte (19 puncte) ocupă locul 12, prima poziţie care asigură evitarea barajului de menţinere în Superligă, în timp ce Hermannstadt (18 puncte) se află pe locul 13. O victorie ar însemna pentru oricare dintre cele două trupe o gură de oxigen, chiar dacă la un eventual baraj cu o grupare din Liga a 2-a ar porni cu prima şansă.

Hermannstadt a înregistrat până acum două egaluri în play-out: 1-1 la Voluntari şi 1-1 acasă cu Botoşani. La rândul ei, Chindia a pierdut deplasarea cu Botoşani (1-0), însă s-a impus pe terenul codaşei CS Mioveni cu acelaşi scor.

Cele două formaţii s-au întâlnit deja de 3 ori în actuala stagiune. În turul sezonului regular, la Târgovişte, Chindia şi Hermannstadt au remizat (1-1). În retur, la Sibiu, Chindia a reuşit să se impună cu 1-0. Sibienii şi-au luat revanşa în grupele Cupei României, unde i-au învins pe târgovişteni cu un categoric 4-1.

Sursa foto: Sport Pictures 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri