Ultima oră
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA

VIDEO | Chindia - Voluntari 1-1. Cele două echipe intră cu optimism în play-out

Superliga Publicat pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21051327/2/chindia-targoviste-fc-voluntari-superliga-superbet-13-03-2023.jpg

FC Voluntari a încheiat în deplasare, scor 1-1, cu echipa Chindia Târgovişte, în etapa a XXX-a, ultima a sezonului regulat din Superliga.

Pentru ilfoveni a marcat de Damaşcan, în minutul 15, iar pentru Chindia a punctat Cooper, în minutul 71.

VIDEO | Chindia - FC Voluntari 1-1 (Cooper 71 / Damaşcan 15), pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Boldor, Corinus, C. Dinu - Dulca, Akhmatov - A. Şerban, D. Popa, Neguţ - Cooper
  • FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - M. Lopes, Răduţ, H. Tavares, Raţă, Aliji - Nemec, Damaşcan

Minutul 90+5: Fluier final! Partida se termină 1-1!

Minutul 71: GOL Chindia! Gazdele surprind defensiva adversă la o aruncare de la margine, mingea ajunge la Cooper, care egalează cu un şut năpraznic din câţiva metri, ce a atins şi bara transversală.

Minutul 52: O nouă bară a lui Cooper! Atacantul Chindiei trage fără succes din marginea careului, după o minge primită de la Şerban.

Minutul 45+2: Pauză! FC Voluntari conduce cu 1-0.

Minutul 45+1: Şansă mare irosită de Chindia. Dumitraşcu centrează din flanc, Cooper profită de o eroare de marcaj, dar trimite cu capul din 5 metri în transversală.

Minutul 38: Popa salvează în corner, la execuţia din interiorul careului expediată de Akhmatov.

Minutul 15: GOL Voluntari! Damaşcan ia o acţiune pe cont propriu şi pleacă cu balonul de la mijlocul terenului. Apoi, din flanc pătrunde în care şi ridiculizează defensiva adversă, pentru ca în cele din urmă să îl învingă pe Căbuz cu o execuţie frumoasă.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

Partide de luni pune în scenă două echipe care se situează la mijlocul clasamentului. Chindia a avut un început foarte greu în Superligă şi se află la retrogrdare. Totuşi, după venirea lui Toni Petrea, echipa din Târgovişte s-a schimbat total şi a urcat mai multe locuri. 

Chindia se situează pe locul 11 în clasament, cu 31 de puncte. Cu o eventuală victorie, ar putea să treacă peste cei de la FC Voluntari. 

FC Voluntari, echipă antrenată de Liviu Ciobotariu, este pe locul 9 în clasament, cu 33 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele