Ultima oră
Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”

VIDEO | Concordia Chiajna - FC Hermannstadt 1-3! Sibienii pun presiune pe ”U” Cluj şi Petrolul în lupta pentru promovarea directă

Liga II Publicat pe 28 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20686095/1/nzawjmg9ndiwjmhhc2g9ndrkmmjmyzmxmtjmndcwmjczzmuxnwrhmtfmnwexnwm-thumb.jpg

FC Hermannstadt a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), pe Concordia Chiajna, în primul meci al etapei a VII-a a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Au marcat: Paul Batin 39' / Daniel Paraschiv 25', Ionuţ Năstăsie 50', Andrei Blejdea 89'.

Sâmbătă, de la ora 15:00, este programat jocul Universitatea Cluj - Unirea Slobozia, iar duminică, de la 14:30, partida Petrolul - CSA Steaua.

După meciul de joi, echipa sibiană a urcat provizoriu pe locul 2, iar ”U” Cluj a coborât pe locul 3.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. Petrolul – 57 de puncte, 2. Hermannstadt – 56, 3. Universitatea Cluj – 54, 4. CSA Steaua – 45, 5. Concordia Chiajna – 40, 6. Unirea Slobozia – 36.  

Concordia - Hermannstadt 1-3 (Batin 39 / Paraschiv 25, Năstăsie 50, Blejdea 89), în direct pe Prima Sport 1

Echipele de start:

  • Concordia: Aldescu – Borţa, Palmeş, Marc (cpt.), Taub – D. Codrea, N. Roşu – N. Popescu, Matiş, Ad. Voicu – Batin
  • Hermannstadt: Iliev – Pantea, Bejan, I. Stoica (cpt.), Opruţ – Biceanu, Mino Sota – Balaure, Alhassan, Al. Oroian – D. Paraschiv

Min. 90 + 5: Fluier final! Hermannstadt se impune cu 3-1 în faţa Concordiei!

Min. 89: GOL Hermannstadt! Buhăceanu îl lasă pe Blejdea singur cu poarta goală, iar acesta îndeplineşte doar o simplă formalitate. 

Min. 50: GOL Hermannstadt! Năstăsie duce scorul la 2-1 pentru sibieni introducând balonul cu capul în poarta goală. Înainte să ajungă mingea la el, Paraschiv reluase balonul tot cu capul, dar în transversală. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: La pauză scorul este 1-1!

Min. 45 + 1: Ocazie pentru Hermannstadt! Sibienii sunt aproape să revină în avantaj prin Alexandru Pantea. 

Min. 39: GOL Concordia Chiajna! Marc îl găseşte pe Batin cu o pasă genială de peste 50 de metri. Batin aduce egalarea cu o finalizare simplă. 

Min. 25: GOL Hermannstadt! Paraschiv deschide scorul cu capul, cu poartă goală, în urma unei scheme a sibienilor din corner.

Min. 15: Ocazie pentru Concordia Chiajna prin Batin!

Min. 1: A început meciul!


Concordia Chiajna - FC Hermannstadt este meciul din etapa a 7-a, din play-off-ul ligii a II-a, ce are loc la ora 20:00 şi va fi transmis în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în acest play-off, la Sibiu, unde FC Hermannstadt s-a impus cu scorul de 2-1, după ce prima repriză se încheiase la egalitate. Sibienii sunt clar echipa mai în formă, cu 3 egaluri şi 2 victorii în acest play-off, dar şi echipa care are neapărată nevoie de cele 3 puncte din această confruntare, după ce ”U” Cluj a câştigat în faţa Petrolului şi a trecut pe locul 2.

De cealaltă parte Concordia se află pe locul 5, la 5 puncte de locul 4, care duce la barajul de promovare. Echipa antrenată de Ianis Zicu are doar o victorie în ultimele 5 partide, după ce au pierdut, cu scor de neprezentare, în faţa Stelei. Sigura lor speranţă de a mai prinde barajul este ca CSA Steaua să nu primească dreptul de a promova în Casa Liga I.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele