Ultima oră
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”

VIDEO | Cosmin Contra a venit la antrenamentul naţionalei de tineret, la Budapesta

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 25 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20080406/1/antrenament-tineret.jpg

Selecţionerul naţionalei de tineret, Adrian Mutu, a împărţit azi lotul în două grupe, la Budapesta. Titularii din meciul de aseară cu Ţările de Jos au efectuat o şedinţă de refacere, iar ceilalţi jucători au efectuat un antrenament, la care a asistat şi Cosmin Contra.

România U21 a debutat cu un egal la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia, 1-1 cu Ţările de Jos. Urmează confruntarea cu Ungaria, pe 27 martie, de la ora 19:00, la Budapesta.

Potrivit FRF, titularii din meciul de aseară au efectuat o şedinţă de refacere la hotelul Marriott, casa tricolorilor de la Budapesta. Aceştia au făcut masaj, saună, bazin cu apă caldă şi bazin cu apă rece.

Ceilalţi jucători din lot au mers la terenul de antrenament unde s-au pregătit normal. Aici a fost prezent şi Cosmin Contra, fostul selecţioner al reprezentativei de seniori, aflat la Budapesta ca reprezentant UEFA.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20080406/2/contra-mutu.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele