Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

VIDEO | Craiova, eliminată dramatic din Europa! Ivan şi Bancu au ratat la penalty-uri. Hapoel Beer Sheva - Universitatea Craiova 1-1 (4-3 d.p.)

Conference League Publicat pe 25 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/20831474/1/universitatea-craiova-hapoel-beer-sheva-play-off-conference-league-18-08-2022.jpg

Universitatea Craiova este eliminată la penalty-uri de Hapoel Beer Sheva, după 2-2 la general şi 4-3 după loviturile de departajare. Echipa lui Mirel Rădoi ratează dramatic calificarea în grupele Conference League, după ce deschisese iniţial scorul.

Prima parte a fost dominată de echipa israeliană, dar oltenii au scăpat cu faţa curată, fără să primească gol. În a doua parte au apărut şi ocaziile pentru echipa lui Mirel Rădoi, dar fără ca vreo echipă să puncteze pe tabela de marcaj.

În prelungiri Roguljic execută excelent o lovitură liberă şi deschide scorul pentru Craiova, dar oltenii s-au văzut egalaţi imediat, la doar două minute. Hemed a profitat de centrarea perfectă din lovitură liberă şi a egalat. A doua repriză de prelungiri a fost dominată de israelieni, care puteau să marcheze în ultimiul minut, prin Hatuel, dar Lazar a parat.

Hapoel Beer Sheva nu a ratat niciun penalty, în timp ce de la Universitatea Craiova au ratat Ivan şi Bancu.

Hapoel Beer Sheva - Universitatea Craiova 1-1 (4-3 d.p.) (Hemed T. 105+1 \ Roguljic A. 104') 

Echipele de start:

  • Hapoel Beer Sheva: Glazer - Tibi, Abu Abaid, Miguel Vitor, Helder Lopes - Bareiro, Yosefi, Elias - Safuri, Selmani, Ansah
  • Rezerve: Harush, Keltjens, Shechter, Micha, Jehezkel, Madmon, Hemed, Tzadik, Andre Martins, Dadia, Hatuel, Suleymanov
  •  
  • Universitatea Craiova: Lazar - Martic, Raul Silva, Screciu - Hanca, Creţu, Mateiu, Bancu - Baiaram, Koljic, Ivan
  • Rezerve: Rusu, Popescu, Vătăjelu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Vlădoiu, Markovic, Căpăţînă, Roguljic, Găman, Vînă

Bancu ratează lovitura de la 11 metri şi oltenii sunt eliminaţi.

Min. 120+1: Ocazie imensă pentru Hapoel Beer Sheva, Hatuel trece uşor de apărătorii Craiovei, dar Lazar o ţine pe Craiova în meci.

Min. 105+1: Gol marcat de Beer Sheva, Hemed înscrie cu capul, în urma unei centrări perfecte. Israelineii egalează, după doar 2 minute de la golul oltenilor

Min .104: GOOOL marcat de Universitatea Craiova, Roguljic marchează dintr-o lovitură liberă executată superb.

Min. 97: Schimbare la Hapoel Beer Sheva, iese Abaid şi intră Dadya.

Min. 91: Dublă schimbare la U. Craiova, ies Baiaram şi Martic şi intră Roguljic şi Găman.

Min. 91: A început prima repriză de prelungiri!

Min. 90+4: Final de a doua repriză. Avem prelungiri!

Min. 90+4: Ocazie mare pentru Hapoel Beer Sheva, mingea respinsă de Lazar ajunge la un adversar, care şutează pe lângă poartă dintr-o poziţie ideală. Nu ar fi fost gol valabil oricum, arbitrul consiferă ca a fost fault la Lazar.

Min. 90: Se arată patru minute de la margine! 

Min. 79: Jucătorii lui Hapoel Beer Sheva cer penalty la o fază la care Raul da Silva a avut o intervenţie imprudentă în careu.

Min. 77: Dublă schimbare la Hapoel Beer Sheva, ies Safuri şi Elias şi intră Micha şi Keltjens.

Min. 76: Ocazie mare pentru U. Craiova, Baiaram este găsit bine în interiorul careului şi trimite un şut periculos, parat de Glazer.

  

Min. 73: Schimbare la Hapoel Beer Sheva, iese Ansah şi intră Suleymanov.

Min. 71: Schimbare la Universitatea Craiova, iese Hanca şi intră Căpăţînă

Min. 67: Ocazie mare pentru olteni, Baiaram primeşte bine, însă întârzie pasa şi scoate la Hanca. Acesta trimite un şut în forţă de la distanţă, dar Glazer respinge.

Min. 60: Schimbare la Hapoel Beer Sheva, ies Selmani şi Yosefi şi intră Hatuel şi Hemed.

Min. 55: Alexandru Creţu vede cartonaşul galben.

Min. 52: Cea mai mare ocazie pentru Universitatea Craiova de până acum, Mateiu primeşte mingea şi trimite un şut bun de la distanţă, iar portarul advers reuşeşte să respingă în corner.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+2: Final de primă repriză!

Min. 45: Vor fi două minute de prelungiri!

Min. 41: Hapoel Beer Sheva are o fază periculoasă, în urma unei lovituri libere bătute pe poartă, dar acţiunea se încheie cu un şut peste.

Min. 22: Ocazie mare pentru Beer Sheva, mingea trimisă de Safuri este deviată periculos de apărarea oltenilor, dar trece pe lângă poarta apărată de Lazar.  

Min. 16: Galben văzut de Yosefi şi Elias, de la Hapoel Beer Sheva.

Min. 4: Ocazie mare pentru Beer Sheva, Ansah profită de o greşeală în apărarea oltenilor şi trimite la colţul scurt, dar Lazar are o intervenţie senzaţională şi respinge.

Min. 1: A început partida!

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, crede că echipa sa trebuie să nu se retragă din faţa atacurilor gazdelor şi să încerce să se încarce cu energie chiar de la suporterii lui Hapoel Beer Sheva, la meciul de joi, din manşa secundă a play-off-ului Conference League.

”Mă aştept la o schimbare de sistem de joc pe începutul partidei, cu jucători decisivi care vor fi introduşi încă din start. De aceea trebuie să fim foarte inteligenţi, ca atunci când jocul lor va funcţiona foarte bine, noi să nu facem un pas în spate, ci doi înainte. Trebuie să încercăm şi noi să ne încărcăm cu energia suporterilor lor.

Hapoel va avea un avantaj pentru că joacă acasă, stadionul nu are pistă si tribunele sunt aproape de jucători, transmiţându-le o anumită stare de spirit. Şansele de calificare sunt 51 la sută cu 49 la sută. 51 la sută pentru echipa gazdă.”, a declarat Mirel Rădoi în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului de joi.

CS Universitatea Craiova şi Hapoel Beer Sheva au încheiat la egalitate, 1-1, meciul din prima manşă a play-off-ului pentru grupele Conference League.

mail-share icon Email
viewscnt