Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

VIDEO | CRAIOVA ÎL VREA ÎNAPOI PE BĂLUŢĂ

Superliga Publicat pe 24 mai 2019
mail-share icon Email

Alexandru Băluţă ar putea reveni în Bănie. Universitatea Craiova a ratat şi în acest titlul. Ba mai mult, nu şi-a putut apăra nici Cupa României. Tocmai din acest motiv, Papură caută întăriri pentru sezonul viitor. ”Există discuţii. Vor să mă întorc acasă”, a recunoscut mijlocaşul pe gsp.ro. Băluţă e legitimat în prezent la Slavia Praga, din Cehia. Cu actuala formaţie a cucerit în acest an Cupa şi Campionatul. În perioada petrecută la olteni, Băluţă a marcat 28 de goluri în 141 de apariţii. Pe site-urile de specialitate e cotat la 2 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele