Ultima oră
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică

VIDEO ǀ Cristi Săpunaru, discurs dur după Rapid - CFR: ”A fost direct vătămare corporală!”. Reacţia lui Mutu

Rapid Publicat pe 31 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20904324/3/sapunaru-1.jpg

Căpitanul echipei Rapid, Cristian Săpunaru, a declarat duminică, după meciul Rapid - CFR Cluj, că este sigur că prima lovitură de la 11 metri a fost acordată corect, după intrarea lui Scuffet la Luckassen.

În schimb, antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a spus că la fazele de penalti s-a gândit că va interveni VAR-ul şi i-a fost teamă că nu vor fi date.

La primul penalti, pot să spun că a fost direct vătămare corporală! A intrat cu pumnii direct în capul lui. Am auzit că dl. Crăciunescu, care a fost un mare arbitru al României, a spus că nu a fost penalti. Dacă nici ăla nu a fost penalti...

La al doilea penalti nu am văzut faza, eram departe. În rest, ce să mai spun? Am învins campioana ultimelor cinci ediţii, este o echipă puternică, cu jucători valoroşi. Noi vrem doar să intrăm în play-off. Abia după ce intrăm acolo, vedem ce vom face şi ce ne propunem.

Urmează derby-ul cu FCSB, un derby care se va juca cu inima, şi la noi, şi la ei. Mi-aş dori ca Arena Naţională să fie plină la acest meci”, a declarat Cristian Săpunaru.

Adrian Mutu a fost reţinut în declaraţii: ”Un meci împotriva unei echipe puternice fizic, îmi felicit băieţii că ne-am ridicat la nivelul lor. A fost o victorie meritată! La penalti-uri, ce să spun?

Îmi era frică de faptul că putea să intervină VAR-ul! Oricum nu trebuie să ducem discuţia... Noi puteam face 2-0 cu Ioniţă sau 3-1 cu Kait. Cu ce rămân în seara asta este o prestaţie extraordinară a băieţilor mei, mai ales la nivelul atitudinii. Cu siguranţă trebuie însă să rămânem cu picioarele pe pământ pentru meciurile viitoare”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele