Ultima oră
Doi jucători ai Corvinului Hunedoara sunt doriţi în Superliga Doi jucători ai Corvinului Hunedoara sunt doriţi în Superliga
Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor

VIDEO ǀ Cristiano Bergodi, cu gândul la meciul cu FCSB după egalul cu CFR Cluj: ”Încercăm să câştigăm!”

Superliga Publicat pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

Cristiano Bergodi, antrenorul formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, a recunoscut că şi-ar fi dorit o victorie luni seara, în meciul împotriva campioanei en-titre CFR Cluj.

Tehnicianul italian al covăsnenilor a transmis că echipa sa va încerca să câştige duelul împotriva FCSB din ultima etapă a sezonului regular.

”Echipa s-a comportat bine, au reacţionat. CFR când se duce în avantaj nu e uşor să îi dai gol. Am presat şi am făcut o repriză a doua foarte bună. Băieţii au revenit, au reacţionat, dar e CFR, echipa care face legea aici, în România, de cinci ani! Ce să mai facem noi?

Era mai bine o victorie care ne ducea în play-off, dar acum avem două puncte în faţa Craiovei şi mergem la FCSB. Eu cred că va fi unul din cele mai frumoase play-off-uri din ultimii ani. Ne ducem la FCSB şi încercăm să câştigăm. Şi aşteptăm ce se va decide marţi, dar nu cred că se va decide marţi”, a declarat Cristiano Bergodi.

Marţi, 7 martie, Comisia de Recurs a FRF urmează să judece din nou cazul meciului dintre Sepsi şi FC ”U” Craiova, suspendat din cauza scandărilor xenofobe.

  • În momentul de faţă, Sepsi OSK are 42 de puncte, iar FC ”U”Craiova are 40 de puncte acumulate, în contextul în care covăsnenilor li s-a acordat victoria la masa verde în ultimul meci direct dintre cele două echipe.
  • Dacă FC ”U” Craiova se impune în ultima etapă a sezonului regular pe terenul lui Hermannstadt, formaţia lui Adrian Mititelu se califică direct în play-off, în eventualitatea în care trupa lui Cristiano Bergodi pierde cu FCSB, indiferent de hotărârea finală luată de FRF.

Sepsi Sfântu Gheorghe a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a 29-a din Superliga, transmis în direct de către Prima Sport 2.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele