Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

VIDEO ǀ CS Mioveni – Chindia Târgovişte 0-1. Trupa lui Dică simte tot mai tare aerul ligii secunde

Superliga Publicat pe 3 apr 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21080512/2/mio-chi.jpg
 
Chindia Târgovişte a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia CS Mioveni, într-un meci etapa a doua din play-out-ul Superligii.

În minutul 6 al meciului de la Mioveni, Popadiuc a înscris pentru Chindia cu un şut centrare din afara careului, arbitrul Bogdan Dumitrache a validat golul si a asteptat confirmarea VAR, dar după cinci minute de consultari, golul a fost anulat pentru o pozitie de ofsaid.

Oaspeţii au marcat totuşi în minutul 52, prin Căpuşă, şut de la marginea careului, şi Chindia s-a impus cu 1-0.

VIDEO ǀ CS Mioveni – Chindia 0-1 (Căpuşă 52), pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CS Mioveni: Greab - Sno, Garutti, Scarlatache, M. Pedroso - Panait, Lixandru, Lepistu - Antal, B. Rusu, Buziuc
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Corinus, C. Dumitraşcu - Dulca, Akhmatov - A. Şerban, Popadiuc, Neguţ - D. Popa

Minutul 90+6: Fluier final! Chindia se impune 1-0.

Minutul 70: Garutti înscrie după o fază fixă, însă reuşita este anulată corect pentru offside.
 
 
Minutul 65: Greab respinge la execuţia din careu a lui Şerban.
 
 
Minutul 52: GOL Chindia! Căpuşă prinde un şut superb din afara careului la colţul lung, portarul Greab s-a întins, însă nu a putut opri ca mingea să intre în poartă.
 
 
Minutul 45+6: Pauză! Scorul este 0-0.
 
Minutul 6: Popadiuc are o execuţie superbă din afara careului, care intră în poartă. Reuşita este anulată de VAR, deşi pe reluări nu s-a văzut ceva neregulamentar.
 
 
Minutul 1: A început partida!
--------------------------------
 
Iar meciul de azi, cu Chindia Târgovişte, este unul de totul sau nimic, în faţa unei contracandidate la evitarea retrogradării. Sau, aşa cum se spune în fotbal, un meci de 6 puncte. 
 
În sezonul regular, Chinida a câştigat în tur, la Ploieşti, cu scorul de 1-0, însă Mioveniul s-a impus în retur, în urmă cu trei săptămâni, cu 2-0.
Înaintea meciului direct, CS Mioveni este ultima în clasament şi are 11 puncte. Chindia, în schimb, este pe locul 13, primul de baraj, şi are 16 puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele