Ultima oră
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au fost mai periculoase în prima repriză VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au fost mai periculoase în prima repriză
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”
VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four
Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea” Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea”
VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie
Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!” Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!”

VIDEO | CS Mioveni - CSA Steaua 2-0. ”Militarii” ies din bătălia pentru play-off

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21519485/3/cs-mioveni-csa-steaua-bucuresti-liga-2-casa-pariurilor-11-03-2024.jpg

CS Mioveni a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia CSA Steaua, într-un meci al etapei a 18-a din liga secundă.

Gazdele au deschis scorul în minutul 60, prin Andrei Panait. Militarii au reacţionat prin bara lui Nacho Heras, din minutul 64, dar Mioveni a înscris al doilea gol în minutul 75, când Ion Cărăuş a trimis în plasă pentru 2-0 scor final, asigurând locul echipei sale în play-off-ul ligii secunde.

În clasament, înaintea ultimei etape din sezonul regular, CSC Şelimbăr este pe primul loc, cu 39 de puncte, urmată de Corvinul (37 de puncte), Unirea Slobozia (37 de puncte) şi CS Mioveni (cu 32 de puncte). Pe locurile 5 şi 6 se află Gloria Buzău şi FK Csikszereda, ambele cu câte 31 de puncte.

CSA Steaua este pe locul 10, cu 25 de puncte, fără şanse de a mai ajunge în play-off.

VIDEO | CS Mioveni - CSA Steaua 2-0 (Panait 60, Cărăuş 75), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • CS Mioveni: Fl. Croitoru – Cr. Ignat, Burnea, R. Garutti, Şerbănică (cpt.) – D. Toma, Cărăruş – Traşcu, Massaro, Guţea – Blănaru
  • Steaua: Frănculescu – Dav. Maftei, Vărtej, Ceceri, Ad. Ilie – Drăghici, Rober Sierra, Dav. Matei, Boiciuc – Chipirliu (cpt.), Nacho Heras

Minutul 90+5: Final de meci! CS Mioveni se impune cu 2-0.

Minutul 75: GOL CS Mioveni! Contraatac supranumeric al gazdelor. Cărăuş scoate la Blănaru, mingea îi revine şi împinge în poartă aproape de linia porţii.

Minutul 63: Replica vine de la Ignat, care loveşte bara cu un şut din unghi. Portarul Croitoru era bătut.

Minutul 60: GOL CS Mioveni! Noul intrat Panait prinde un şut superb de la 20 de metri, iar Frânculescu este fără replică.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 42: Massaro păcăleşte un adversar şi trage din afara careului, dar execuţia sa nu prinde cadrul buturilor.

Minutul 29: Acelaşi Matei centrează din flanc, iar Sierra trimite cu capul foarte aproape de vinclu.

Minutul 27: Matei reia în forţă de la 20 de metri peste poartă.

Minutul 24: Boiciuc reia din întoarcere din poziţie foarte bună puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------

Meciul de astăzi este ultimul din penultima etapă a sezonului regular. Înaintea duelului, CS Mioveni ocupă ultima poziţia de play-off, cu 29 de puncte, în vreme ce Steaua se clasează pe locul 10, cu 25 de puncte.

În cazul în care va câştiga, Mioveni va avea prezenţa în play-off asigurată. De cealaltă parte, Steaua este obligată să câştige pentru a mai avea şanse matematice la play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele