Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin România va întâlni Cehia, în primul meci din grupele europeanului de handbal feminin
Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv
Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate” Alex Mitriţă, cerut în lotul pentru EURO 2024. ”A demonstrat că are calitate”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa deschide scorul VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Popa deschide scorul
”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo ”O imagine şi un moment care nu mă caracterizează”. Bogdan Andone, reacţie fair-play, după ieşirea nervoasă din meciul cu Dinamo

VIDEO ǀ CS Mioveni - Dinamo 2-1! ”Câinii” pleacă fără niciun punct, deşi conduceau în minutul 90 + 3

Dinamo Publicat pe 16 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20506405/3/e796e9e3-7208-4c57-9aba-a84616406a93.jpg

Formaţia CS Mioveni a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, în care a revenit pe final de la 0-1.

Au marcat Sanoh 90‘+3 (penalti) şi Rusu 90‘+5 pentru gazde, respectiv Sorescu 62‘ (penalti) pentru Dinamo.

În minutul 66, Sorin Costreie şi-a chemat brigada la centru pentru scurt timp. Ar fi fost vorba de scanri rasiste la adresa lui Sanoh, potrivit Digi Sport.

CS Mioveni: Ducan – Balaur (Coşereanu 77‘), Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait (Toma 64‘), Dumitriu, Burnea (Şerbănică 65‘)– Buziuc (Rădescu 77‘), Rusu, Blănaru (Sanoh 50‘). Antrenor: Alexandru Pelici

Dinamo: Iliev – Radu (Grigore 81‘), Pinto, Ehmann, Kainourgios – Itu (Nunic 65‘), Răuţă (Borduşanu 83‘), Carp, Torje – Ţîră (Ivanovski 46‘), Sorescu. Antrenor: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Rusu 3‘, Sanoh 73‘ / Răuţă 18‘, Kainourgios 45‘, Radu 48‘, Sorescu 71‘

Arbitri: Sorin Costreie - Ionel Dumitru, Florin Păunescu - Iulian Dima

Observatori: Paul Cazan, Marian Dorobanţu

CS Mioveni - Dinamo 2-1 (Sanoh 90 + 3 p, Rusu 90 + 5/ Sorescu 62 p), echipele de start:

  • CS Mioveni: Ducan - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Panait, Dumitriu, Burnea - Buziuc, Rusu, Blănaru
  • Rezerve: I. Popescu, Rădescu, Al. Iacob, Şerbănică, Toma, Sanoh, Veres, Coşereanu, Dat
  • Antrenor: Alexandru Pelici
  •  
  • Dinamo: Iliev - A. Radu, Pinto, Ehmann, Kainourgios - Itu, Răuţă, Carp, Torje - Ţîră, Sorescu
  • Rezerve: Eşanu, Gluhakovic, R. Grigore, R. Popa, Amzar, Măgureanu, Ivanovski , Nunic, Borduşanu
  • Antrenor: Mircea Rednic

Min. 90 + 6: Fluier final! CS Mioveni învinge incredibil cu 2-1 Dinamo! 

Min. 90 + 5: GOL CS Mioveni! Bogdan Rusu îl învinge pe Iliev cu un voleu la colţul scurt şi răstoarnă scorul incredibil în prelungiri pentru Mioveni. 

Min. 90 + 3: GOL CS Mioveni! Sanoh trimite balonul în direcţia opusă în care a sărit Iliev şi aduce egalarea argeşenilor. 

Min. 90 + 1: Penalty pentru CS Mioveni! Portarul Iliev îl loveşte pe Bogdan Rusu. 

Min. 62: GOL Dinamo! Deian Sorescu execută penalty-ul pe centrul porţii, iar Ducan sare în dreapta sa. 

Min. 61: Deian Sorescu este faultat de Balaur, iar Dinamo primeşte lovitură de pedeapsă. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Final de primă repriză. La pauză scorul este 0-0. 

Min. 18: Ocazie mare pentru CS Mioveni! Fostul dinamovist Scarlatache reia din câţiva metri cu capul peste poartă.  

Min, 17: Răuţă, căpitanul lui Dinamo, încasează cartonaşul galben pentru a opri un contraatac al Mioveniului. 

Min. 13: Ocazie CS Mioveni! Şutul lui Oancea la colţul lung se duce la un metru de bara porţii lui Iliev. 

Min. 3: Bogdan Rusu, căpitanul Mioveniului, vede cartonaşul galben pentru că a încercat să înscrie cu mâna. Portarul lui Dinamo, Iliev, reuşise să pareze ”şutul”. 

Min. 1: A început meciul!


Dinamo vrea să lege a doua victorie la rând în Casa Liga 1 şi să treacă de CS Mioveni, în confruntarea ce are loc pe Look Sport şi PrimaPlay.ro, de la ora 17:30. În turul campionatului, CS Mioveni a câştigat cu 1-0.

Runda trecută, a 19-a, Dinamo a învins Chindia Târgovişte pe teren propriu, cu 1-0. CS Mioveni a înregistrat, însă, al doilea eşec la rând, cedând cu 0-1 pe terenul campioanei CFR Cluj.

În privinţa situaţiei din Casa Liga 1, Dinamo are 12 puncte, iar formaţia din Mioveni are cu cinci mai mult, 17 puncte.

Urmează schimbări importante la Dinamo

Ieşit învingător din conflictul intern cu Steliano Filip şi Cosmin Matei, pe care i-a exclus din lotul lui Dinamo, Mircea Rednic pregăteşte şi alte plecări din Şoseaua Ştefan cel Mare pentru a elibera bugetul de salarii al clubului şi a putea aduce, în fereastra de mercato din iarnă, fotbalişti care să ajute echipa în tentativa de a se salva de la retrogradare.

Dacă Filip şi Matei l-au supărat pe fostul fundaş în momentul în care au forţat debarcarea acestuia din postura de antrenor, Rednic s-a orientat, acum, şi spre alţi şase jucători români care nu l-au mulţumit prin randamentul dat în prima parte a campionatului. Conform Fanatik.ro, Filip şi Matei vor fi însoţiţi pe uşa din dos de Constantin Nica, Robert Moldoveanu, Geani Creţu, Mihai Neicuţescu, Alin Dudea şi Andreas Mihaiu.

În total, opt jucători care nu s-au ridicat la nivelul standardelor impuse de fostul internaţional, fotbalişti despre care "Puriul" a transmis, deja, conducerii că ar vrea să-i vadă plecaţi cât mai repede de la echipă, pentru că nu mai are nevoie de serviciile lor.

"Regret că săptămâna asta nu am luat-o mai demult (n.r. să îi exclud pe Filip şi Matei). Vorbeau că nu au nicio treabă cu mine. Cât sunt eu antrenor, ei nu vor mai fi aici. Matei a spus să îşi reziliază contractul. Filip cere salariul până în vară. Dar nu mă interesează. Carp a făcut un meci foarte bun, a dat gol. Are calitate, de aia l-am şi adus. Îmi pare rău că nu l-am putut folosi până acum", a declarat Rednic, luni seară, la finalul victoriei cu Chindia Târgovişte (1-0), care a pus capăt unei perioade de patru luni şi jumătate şi 15 etape fără succes în Casa Liga 1.

Echipele probabile:

  • Dinamo: Iliev - Gluhakovic, Pinto, Grigore, Kainourgios - Carp, Răuţă, Sorescu - Borduşanu, Ivanovski, Vestenicky.
  • CS Mioveni: I. Popescu - Garutti, Scarlatache, Al. Iacob - Rădescu, Sanoh, M. Panait, D. Toma, Şerbănică - Blănaru B. Rusu

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele