Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO | CS Mioveni - FC Argeş 0-2. ”Vulturii” se impun fără mari emoţii şi urcă în clasament pe loc de baraj

Superliga Publicat pe 29 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21109682/2/cs-mioveni-fc-arges-play-out-superliga-superbet-129-04-2023.jpg

FC Argeş a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-0, formaţia CS Mioveni, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Superligii. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.

Gazdele au început meciul, practic, de la 0-1, după ce Argeşul a deschis scorul înca din minutul 7, prin Calcan. Piteştenii au avut o bară în minutul 18, când Koumbemba a trimis în transversală, iar Facundo Rizzi a dat şi el emoţiii gazdelor în minutul 43, atunci când a luat la ţintă bara. În minutele de prelungire ale primei reprize jucătorii din Mioveni au scos şi lovitura de cap a lui Turda, iar la pauză s-a intrat cu oaspeţii în avantaj, 1-0.

În partea secundă Garita, revenit după suspendarea de două săptămâni, a majorat scorul la 2-0 în minutul 66, iar trei minute mai târziu Liviu Antal a înscris pentru Mioveni. Însă, după consultarea VAR, care a durat câteva minute, arbitrul Sebastian Colţescu a anulat reuşita gazdelor pentru ofsaid.

FC Argeş a reuşit a doua victorie în play-out şi a făcut 20 de puncte, aflându-se pe locul 8 în play-out. CS Mioveni este deja retrogradată în liga secundă. Echipa galben-verde este pe ultimul loc în play-out, cu 11 puncte, fără victorie şi fără gol marcat în ultimele şase meciuri.

CS Mioveni - FC Argeş 0-2 (Calcan A. 7', Garita P. 66')

Echipele de start:

  • CS Mioveni: Sava – Rădescu, Balaur, Panait, Garutti, Şerbănică – Pop, Căprescu, Guţea – Coşereanu, Buziuc
  • Rezerve: Bucur, Pedroso, Toma, Militaru, Lixandru, Sno, Carnat, Antal, Rusu
  •  
  • FC Argeş: Straton - Tofan, Zebic, Turda, Rizzi - Meza Colli - Creţu, Biri, Şerban, Calcan - Koubemba
  • Rezerve: Micle, Dobrosavlevici, Brendon, Jakolis, Njike, Pîrvu, Tîrcoveanu, Jobello, Garita

Min. 90+8: Final de meci! ”Vulturii” se impun fără mari emoţii şi urcă pe loc de baraj.

Min. 78: Ocazie pentru CS Mioveni! Liviu Antal trimite cu capul bine, dar Straton prinde.

Min. 75: Ocazie imensă pentru ”vulturi”! Jobello a scăpat singur cu Sava, dar mingea trimisă de el trece puţin pe lângă poartă!

Min. 69: Golul marcat de CS Mioveni este anulat de VAR! Liviu Antal, intrat pe parcursul reprizei secunde, a reuşit să marcheze, dar golul său a fost anulat de VAR pe motiv de offside.

Min. 66: GOOOL marcat de FC Argeş! Garita profită de degringolada din apărarea lui CS Mioveni şi face 2-0 cu un şut la colţul scurt.

Min. 58: Prima şansă pentru CS Mioveni. Andrei Căprescu trimite un şut din marginea careului, dar Straton prinde fără probleme.

Min. 50: Ocazie mare pentru FC Argeş! Garita trimite un şut periculos din afara careului, dar mingea este respinspă de Sava.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+3: Final de primă repriză! 

Min. 43: ”Vulturii” lovesc pentru a doua oară bara! Rizzi dă mingea elegant peste jucătorul lui CS Mioveni, iar şutul său în forţă muşcă transversala.

Min. 32: Cartonaş galben văzut de Zebic (FC Argeş).

Min. 18: FC Argeş loveşte bara! Mingea ajunge cu şansă la Koubemba, care trimite în transversală din câţiva metri.

Min. 7: GOOOL marcat de FC Argeş! Andreas Calcan a deschis scorul, după ce a ajuns la centrarea excelentă pe jos a lui Creţu.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

CS Mioveni este ultima clasată din play-out, cu 5 eşecuri consecutive şi doar 11 puncte în campionat, argeşenii par fără scăpare de la retrogradarea directă în Liga 2. De cealaltă parte, FC Argeş se situează cu o poziţie mai sus faţă de rivala locală, dar se bat în continuare pentru rămânerea în prima liga. Piteştenii au obţinut o singură victorie şi patru înfrângeri în acest play-out.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele