Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

VIDEO ǀ CS Mioveni – Petrolul 1-0. Nicolae Dică debutează cu dreptul şi obţine o victorie de aur pentru ”lanterna roşie”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20985921/3/cs-mioveni-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-01-2023.jpg

CS Mioveni, ultima clasată în Superligă, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a 22-a. Nicolae Dică a adus piteştenilor prima victorie după patru luni şi jumătate.

Bogdan Rusu a deschis scorul la Mioveni, în minutul 10, trimiţând în plasă cu un şut puternic o minge deviată.

Arbitrul Rareş Vidican i-a acordat doar cartonaş galben lui Budescu (Petrolul), după o intrare violentă la Sno. Oaspeţii au cerut un penalti în minutul 80, la o cădere în careu a lui Moldoveanu după un contact cu Burnea, dar, după consultarea VAR, arbitrul a decis să nu acorde lovitură de pedeapsă pentru Petrolul.

Mioveni a obţinut prima victorie pe teren propriu din această ediţie de campionat, dar este, în continuare, ultima clasată, cu 12 puncte. Petrolul se află pe locul 7, cu 30 de puncte.
 

CS Mioveni – Petrolul 1-0 (Rusu 10), în direct pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • CS Mioveni: 12. Greab - Sno, Garutti, Scarlatache, Burnea - Carnat, Panait, Lixandru - Antal, Rusu, Benchaib
  • Petrolul: Leitner - Meijers, Mathaus, Achim - Doua, Seto, Purtic, Velisar - Bratu, Budescu, Grozav

Minutul 90+8: Fluier final! CS Mioveni se impune cu 1-0.

Minutul 90+8: Gicu Grozav înscrie cu o lovitură de cap, dar reuşita este anulată corect pentru offside. Aproape toată echipa celor de la Petrolul era în poziţie afară din joc la această fază.

Minutul 72: Budescu trimite din marginea careului. Irobiso se înalţă de lângă un adversar, dar trimite peste poartă din 5 metri.

Minutul 64: Budescu trimite cu un uşor efect. Mingea îl păcăleşte pe Greab şi se scurge prin faţa porţii, de unde Grozav nu a reuşit o împingă în poartă din 3 metri.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 1-0 pentru Mioveni.

Minutul 33: Sno salvează de pe linia porţii la execuţia lui Mathaus.

Minutul 10: GOL Mioveni! Cei de la Petrolul nu pot respinge lung după o fază fixă, mingea ajunge la Rusu, care trimite un şut în forţă din interiorul careului.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------------
 
De altfel, Petrolul se află pe poziţia a şaptea, la numai două puncte de ultimul loc ce duce în play-off (6), care este ocupat în prezent de Sepsi Sfântu Gheorghe. În tur, la Ploieşti, Mioveniul a obţinut o remiză albă, rezultat suprinzător în acel moment.
 
Meciul dintre CS Mioveni şi Petrolul Ploieşti se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00, în şi va putea fi urmărit în transmisiune directă pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele