Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

VIDEO | CSA Steaua - FC Buzău 1-1. Trupa lui Daniel Opriţa termină anul pe primul loc în Liga 2

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20935949/2/steaua-bucuresti-fc-unirea-dej-liga-2-casa-pariurilor-7-11-2022.jpg

CSA Steaua a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gloria Buzău, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Oaspeţii au deschis scorul prin Boiciuc, în minutul 3.

Pentru CSA Steaua a egalat Bărbulescu, în minutul 52.

Steaua - Gloria Buzău 1-1 (Bărbulescu 52 / Boiciuc 3)

Echipele de start: 

  • Steaua: Dincă – D. Oroian, Beţa, Ad. Ilie, Corbu – Bărbulescu (cpt.), Balgiu – St. Drăghici, Enceanu, Ad. Popa – Chunchukov
    Rezerve: H. Iancu – Al. Sabău, Măd. Mihăescu, Şt. Pacionel, Al. Sima, A. Trică, Bodişteanu, Bustea, Dr. Gheorghe
    Antrenor: Daniel Opriţa
  • Gloria Buzău: R. Stoian – Oteliţă, Wiktorski, Marku, Sălceanu – A. Lopez, Honciu – Dr. Lazăr, Dudu, Val. Munteanu – Boiciuc
    Rezerve: Wynney – Trebotic, D. Burlacu, Sg. Pîrvulescu, Vîrtej, Cr. Ciobanu, Blejdea, Al. Munteanu, Uţiu
    Antrenor: Adrian Mihalcea

Min. 90+4: Fluier final! Partida se termină 1-1.

Min. 52: GOOOL CSA Steaua! Adi Popa bate o lovitură liberă până la Mihăescu, care scoate mingea de lângă trei adversari şi trimite la Bărbulescu, care înscrie din interiorul careului.

Min. 3: GOOOL Gloria Buzău! Moldovenii punctează prin Boiciuc, după o eroare de neînţeles în apărarea Stelei. Jucătorul lui Adrian Mihalcea punctează cu un şut pe jos, din careu. 


”Militarii” sunt lideri autoritari în campionat şi se pot distanţa în cazul unui succes la 6 lugimi de principala urmăritoare, Unirea Slobozia. De cealaltă parte, formaţia lui Adrian Mihalcea este pe locul 7 şi are nevoie de puncte pentru a accede în play-off, acolo unde se califică primele 6.

Surprinzător, Steaua a fost învinsă, duminica trecută, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Singurul gol a fost marcat de Chică-Roşă, în minutul 67.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele