Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

VIDEO ǀ CSA Steaua - Minaur Baia Mare 3-0! ”Militarii” s-au impus fără drept de apel, deşi au avut emoţii până în minutul 88

Liga II Publicat pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21042485/3/steaua-bucuresti-minaur-baia-mare-liga-2-casa-pariurilor-5-03-2023.jpg

Singura partidă a zilei de duminică din Liga 2 a propus un duel foarte interesant între CSA Steaua şi Minaur Baia Mare (3-0). Confruntarea a fost transmisă în direct pe Prima Sport 1.

Steaua a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia CS Minaur Baia Mare, în etapa a 18-a a Ligii a II-a.

În primul joc acasă în acest an, primul gol a fost marcat de Mădălin Mihăescu, în minutul 29, care a reluat cu capul o centrare a lui Adi Popa. Pe final, acelaşi Adi Popa (min. 88) a scăpat pe contraatac şi a dublat avantajul formaţiei roş-albastre, iar Atanas Trică a punctat pentru 3-0 în prelungiri.

După această victorie, Steaua se menţine pe primul loc în clasamentul Ligii a II-a, cu 37 de puncte, la fel ca şi Poli Iaşi, dar ”militarii” au un golaveraj superior.


Steaua – Minaur 3-0 (Mihăescu 29, Popa 88, Trică 90 + 3)

Echipele de start:

  • CSA Steaua (4-4-2): David Dincă - Stephan Drăghici, Dean Beţa, Mădălin Mihăescu, Adrian Ilie - Valentin Bărbulescu, Rareş Enceanu, Adi Popa, Ştefan Bodişteanu - Remus Chipirliu, Kayondo Mahrez
  • Minaur Baia Mare (4-4-2): Raul Avram - Justin Neacşu, John Mondragon, Alexandru Iacob, Cătălin Alexe - Ricky Gneba, Mircea Donca, Vasile Chinde, Petre Ivanovici - Bogdan Rotar, Valmir Berisha

Min. 90 + 4: Fluier final! Steaua Bucureşti – Minaur Baia Mare se termină 3-0.

Min. 90 + 3: GOL Steaua! Atanas Trică marchează golul al treilea al ”militarilor”. Din nou, portarul advers nu are nicio şansă să intervină.

Min. 88: GOL Steaua! Adrian Popa scapă singur cu portarul şi înscrie cu o execuţie sigură golul care le aduce liniştea ”roş-albaştrilor”. 

Min. 45 + 2: La pauză Steaua conduce Minaur cu 1-0!

Min. 29: GOL Steaua! Mădălin Mihăescu deschide scorul cu o lovitură de cap pentru ”militari”, profitând de o ieşire greşită din poartă a lui Raul Avram.


Singura partidă a zilei de duminică din Liga 2 propune un duel foarte interesant între CSA Steaua şi Minaur Baia Mare. Confruntarea se vede de la ora 11:00, în direct pe Prima Sport 1.

Gazdele ocupă locul secund şi sunt calificate matematic în play-off, însă pentru trupa lui Daniel Opriţa urmează nişte meciuri fără miză, în contextul în care ”militarii” nu au drept de promovare nici în acest sezon.

De cealaltă parte, Mihai Iosif are o situaţie complicată la maramureşeni, care ocupă locul 18 (n.r. antepenultimul). Minaur a început anul cu un eşec la limită, cu Concordia Chiajna, scor 1-0, formaţie cu ambiţii mare. Partida s-a jucat pe un teren foarte greu.

"Aşa cum ne aşteptam, un meci greu, cu o echipă agresivă, pe un teren greu. E foarte dificil să te impui. Deşi am condus de două ori, n-am reuşit să plecăm cu cele trei puncte. Ei au mai avut nişte ocazii mari, pe nişte greşeli impardonabile ale noastre.

Pentru orice echipă o să fie dificil aici. Au jucători care pun presiune, au avut o agresivitate mai mare decât noi. Am văzut multă dorinţă la ei, ne-au forţat să greşim.

Sunt mulţumit de lot, atât am avut posibilităţi în acest moment. Au plecat doi jucători, pe care i-am înlocuit cu alţi doi. Iarna e mereu mai dificil să faci transferuri. E un lot bun, am încredere că putem să terminăm între primele două echipe"
, a declarat Daniel Opriţa, după primul meci oficial din 2023, cu Unirea Slobozia (2-2).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele