Ultima oră
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului

VIDEO ǀ CSA Steaua - Poli Iaşi 3-1! Adi Popa a fost schimbarea de aur a lui Daniel Opriţa. ”Militarii”, la un pas de play-off

Poli Iași Publicat pe 4 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20624502/2/steaua-bucuresti-dunarea-calarasi-liga-2-casa-pariurilor-2-10-2021.jpg

Formaţia CSA Steaua a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii a 2-a.

Golurile au fost marcate de Chipirliu 48’, Buhăescu 63’ şi Popa 66’ pentru gazde, respectiv Plohotniuk 71’ pentru Poli Iaşi.

Jucătorii celor două echipe au intrat pe teren cu tricouri cu litere care formau mesajele: “PEACE” şi “STOP WAR”.

La meci a fost prezent şi Mircea Lucescu.

Partidele Dunărea Călăraşi – Unirea Slobozia, Ripensia Timişoara – Dacia Unirea Brăila, Unirea Dej – Viitorul Pandurii Târgu Jiu, FC Braşov – Metaloglobus Bucureşti, Astra – Unirea Constanşa, CS Comunal Şelimbăr – Csikszereda Miercurea Ciuc şi Petrolul – FC Buzău au loc sâmbătă, meciul Concordia Chiajna – Politehnica Timişoara se va disputa duminică, iar confruntarea Hermannstadt – Universitatea Cluj este programată la 8 martie.

LIVE VIDEO ǀ CSA Steaua - Poli Iaşi 3-1 (Chipirliu 48, Buhăescu 64, Popa 66 / Plokhotnyuk 71) se vede la Look Sport+, ACUM. 

Echipele de start: 
  • CSA Steaua: Bălbărău – D. Oroian, Walace, Beţa, Rob. Neacşu – St. Drăghici, Şt. Pacionel, Enceanu, Val. Bărbulescu, Bustea – Chipirliu
  • Rezerve: H. Iancu – Buhăescu, Cl. Dragu, Ad. Popa, Răsdan, Ad. Ilie, Em. Pacionel, Bactăr, Răducan
  • Antrenor: Daniel Opriţa
  • Poli Iaşi: Brînză – Kouadio, Fl. Plămadă, Ungurenaşu, Serediuc, F. Cristea, Chatziterzoglou, Al. Stan, Muratovic, Mărieş, S. Camara
  • Rezerve: T. Axinte – Cană, Defta, Asăvoaei, Aftanache, Pelivan, Chiorean, Ad. I. Ilie, Plokhotnyuk
  • Antrenor: Constantin Enache

Min. 90: Fluier final! CSA Steaua se impune cu 3-1 şi este la un meci distanţă de calificarea în play-off-ul Ligii secunde. 

Min. 71: GOL Poli Iaşi! Plokhotnyuk îl lobează elegant pe Bălbărău, după ce a fost lăsat singur cu portarul Stelei în urma unei grave greşeli din defensiva moldovenilor. 

Min. 66: GOL CSA Steaua! Adi Popa îi pasează lui Buhăescu. Şutul atacantului ”militarilor” este respins de Brînză în bară, însă Popa urmăreşte balonul şi punctează cu poarta goală. 

Min. 64: GOL CSA Steaua! Adi Popa îi aşază mingea pe cap din lovitură liberă lui Buhăescu, care dublează avantajul ”militarilor”.

Min. 48: GOL CSA Steaua! Adi Popa execută un corner, Buhăescu deviază cu capul până la Chipirliu, care introduce mingea în poartă, în ciuda opoziţiei portarului Brînză. Chipirliu a marcat al 9-lea gol stagional. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză scorul este 0-0!

Min. 24: Dublă ocazie pentru CSA Steaua! Portarul Brînză îi respinge şutul lui Chipirliu, apoi pe cel expediat de Neacşu. 

Min. 7: Şansă pentru CSA Steaua! Execuţia lui Chipirliu, de la aproximativ 23 de metri, poziţie centrală, nu îi dă totuşi emoţii lui Brînză.

Min. 5: Şansă pentru CSA Steaua! Şutul lui Bustea, de la aproximativ 26 de metri de poarta adversă, se duce un pic peste ţintă. 

Min. 1: A început meciul!


CSA Steaua Bucureşti – Politehnica Iaşi, meci din etapa a 18-a a sezonului regular din Liga 2, este transmis de Look Sport+, vineri, de la ora 17:30. Cele mai importante faze ale partidei vor fi redate în regim live video de către site-ul www.looksport.ro.

După 17 runde scurse din eşalonul secund, CSA Steaua se poziţionează pe locul şase în clasament, ultimul pentru accederea în play-off-ul de promovare, cu 31 de puncte câştigate. ”Militarii” se luptă pentru calificarea în primele şase echipe din Liga secundă cu FC Buzău (locul 5, 31 de puncte) şi Csikszereda Miercurea Ciuc (locul 7, 29 de puncte).

Pentru a avea linişte cu privire la îndeplinirea obiectivului de a face parte din play-off-ul Ligii secunde, nou-promovata fără drept de promovare în Casa Liga 1 va trebui să câştige pe teren propriu în faţa unui adversar dificil. Fosta prim-divizionară Politehnica Iaşi se clasează pe locul 11, cu 22 de puncte câştigate. În plus, moldovenii sunt neînvinşi în ultimele şase meciuri din campionat, interval în care au înregistrat patru remize şi două victorii.

De cealaltă parte, CSA Steaua trece de la agonie la extaz în ultimele cinci jocuri din Liga 2, în care a înregistrat trei victorii şi două înfrângeri.  

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele