Ultima oră
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni

VIDEO ǀ CSA Steaua - ”U” Cluj 0-2. ”Şepcile roşii” revin pe loc de promovare directă

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20692457/1/csa-u-cluj.jpg

Partida dintre CSA Steaua şi ”U” Cluj i-a adus pe Clujeni pe poziţia a doua, a play-off-ului din Liga II. Aceştia au totuşi un meci în plus faţă de principala urmăritoare, Hermannstadt, care joacă împotriva Petrolului în această etapă.

Prima repriză nu a avut mari ocazii, până în minutul 36, când Ely Fernandes a profitat de o greşeală în apărarea Stelei şi l-a învins pe portar. În a doua repriză ”roş-albaştrii” au fost aproape, în câteva rânduri să egaleze, dar în minutul 81 clujenii şi-au dublat avantajul prin Ilie, în urma unui corner şi au stabilit scorul final.  

Clasament: 1. Petrolul – 58 de puncte, 2. Universitatea Cluj – 57, 3. Hermannstadt – 56, 4. CSA Steaua – 46, 5. Concordia Chiajna – 41, 6. Unirea Slobozia – 40.

 

CSA Steaua - ”U” Cluj 0-2 (E.Fernades 36', Ilie 81').

Echipele de start:

  • CSA Steaua Bucureşti: 22. Horia - 17. Oroian, 55. Walace, 4. Beţa, 90. Zaharia - 8. Bărbulescu, 27. Şt. Pacionel, 88. Ad. Popa, 6. Mihăescu, 9. E. Pacionel - 77. Chipirliu
  • Rezerve: 1. Bălbărău, 14. Neacşu, 10. Enceanu, 20. Răsdan, 5. Bactăr, 11. Huiban, 21. Buhăescu, 80. Dragu, 18. Răducan
  • Antrenor: Daniel Opriţa

 

  • ”U” Cluj: 33. Gorcea - 24. Romeo, 18. Ilie, 23. Gugu, 22. Pîrvulescu - 8. Balgiu, 52. Pires, 10. Haită, 31. M. Ciobanu, 7. Ely - 32. Boiciuc
  • Rezerve: 55. Păun, 97. Hofman, 21. Dobrescu, 5. Vomir, 88. Remacle, 11. Teşcan, 2. Alarcon, 91. V. Alexandru, 16. Filip
  • Antrenor: Erik Lincar

 

Minutul 90+4: Final de meci!

Minutul 87: Clipe de groază în Ghencea, Wallace, de la Steaua, a leşinat după un duel cu Fernandes. Din fericire jucătorul este bine şi partida continuă.

Minutul 84: Alarcon vede şi el cartonaşul galben.  

Minutul 83: Bărbulescu vede al doilea cartonş galben şi este eliminat după altercaţia de după al doilea gol.  

Minutul 81: Gol marcat de ”şepcile roşii”, în urma unui corner, executat de Paul Pîrvulescu, Ilie reia centrarea şi marchează. 

Minutul 78: Schimbare la ”Roş-Albastrii”, a intrat Iustin Răducan şi a ieşit Oroian.

Minutul 67: Schimbare la ”U” Cluj, a ieşit Haită şi a intrat Remacle.

Minutul 67:Bărbulescu vede cartonaşul galben după un fault.

Minutul 62: Chipirliu vede şi el cartonaşul galben. 

Minutul 59: Schimbare la ”militari”, intră Enceanu iese Mihăescu. 

Minutul 56: Galben văzut de Florian Haită, în urma unei intervenţii neregulamentare. 

Minutul 51: Ocazie imensă pentru clujeni, acelaşi Ely Fernandes a scăpat singur cu Horia Iancu, dar de această dată nu mai reuşeşte să îl învingă. 

Minutul 47: Buhăescu vede cartonaşul galben la un minut după ce a intrat pe teren.  

Minutul 46: A început a doua repriză!

Minutul 46: Schimbare la Steaua, a ieşit Ştefan Pacionel şi a intrat Buhăescu. 

Minutul 45+2: Final de primă repriză!

Minutul 45+2: Romario Pires vede şi el cartonaşul galben.

Minutul 45: Se acordă 2 minute de prelungiri de la margine!

Minutul 45: Emilian Pacionel vede primul cartonaş galben al partidei.

Minutul 36: Gol marcat de ”U” Cluj, Ely Fernandes profită de greşeala imensă a lui Wallace şi deschide scorul cu o execuţie pe lângă portarul Stelei. 

Minutul 24: Schimbare la ”U” Cluj, a intrat Alarcon şi a ieşit Romeo, din cauza unei accidentări.

Minutul 2: Ocazie mare pentru Steua, Chiprliu a fost foarte aproape să deschidă scorul după o pasă splendidă a lui Adi Popa.

Minutul 1: A început partida! 

--------------------------------------------------------------------------

Se anunţă un adevărat show în tribune. Ardelenii au câştigat în tur, cu 1-0, iar fanii au creat o atmosferă de zile mari şi au avut reacţii dure faţă de galeria adversă, care a deplasat câteva sute de fani pe Cluj Arena.

Cei de la ”U” nu îşi permit paşi greşiţi. Elevii lui Erik Lincar vin după un eşec surprinzător cu Unirea Slobozia, pe teren proriu, ce a făcut să rămâmă pe 3, loc ce duce la barajul de promovare, în schimb, un succes i-ar urca peste Hermannstadt şi implicit ar fi la promovare directă.

Petrolul este lider în clasament, cu 58 de puncte, urmată de Hermannstadt – 56 şi ”U” Cluj – 54. Pe locul patru este CSA Steaua – 46, pe cinci Concordia – 40 şi pe şase Unirea Slobozia – 39.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele