Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, ASTĂZI, de la 12:00, în direct pe Prima Sport 1 VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, ASTĂZI, de la 12:00, în direct pe Prima Sport 1
Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile!
Duel stelar pe zgura de la Roma! Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 4, de la ora 14:00 Duel stelar pe zgura de la Roma! Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 4, de la ora 14:00
Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident” Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident”
Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani

VIDEO | CSA Steaua - Unirea Constanţa 5-0. ”Militarii” fac scor şi urcă pe primul loc în Liga 2

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 12 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20885391/1/csa-steaua-bucuresti-politehnica-timisoara-liga-2-casa-pariurilor-8-10-2022-1.jpg

CSA Steaua a învins la Mioveni, cu scorul de 5-0, echipa Unirea Constnţa, într-un meci restant din etapa a şaptea a Ligii 2 Casa Pariurilor. ”Militarii” au urcat pe primul loc în clasament.

Golurile au fost marcate de Chunchukov ’18, Popa ’32, Chipirliu ’50, ’52 şi Bodiştean ‘90+2.

În minutul 47, de la Unirea Constanţa a fost eliminat Arnold.

Partida ar fi trebuit să se dispute luna trecută, dar a fost amânată după ce CSA Steaua a primit o interdicţie de organizare a jocurilor pe teren propriu, valabilă pentru patru meciuri.

VIDEO | CSA Steaua - Unirea Constanţa 5-0 (Chunchukov 18, Popa 32, Chipirliu 49, 52, Bodişteanu 90+2), în direct pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Beţa, Sabău, Sima – Popa, Mihăescu, Enceanu, Pacionel – Chipirliu, Chunchukov
  • Unirea Constanţa: Udrea – Malama, Arnold, Şuteu, Camă, Zamfir – Pandele, Mitrică, Ciuciulete – Ardelean, Chiriţoiu

Minutul 90+3: Final de meci! CSA Steaua se impune cu 5-0!

Minutul 90+2: GOL CSA Steaua! Fază foarte bine lucrată de trei jucători care au intrat în repriza secundă. Răducan iniţiază o fază, mingea ajunge la Gheorghe, care îl lansează excelent pe Bodişteanu, ce înscrie pentru 5-0.

Minutul 52: GOL CSA Steaua! Adi Popa centrează excelent, jucătorii Unirii sunt prinşi pe picior greşit, iar Chipirliu are timp să se înalţe şi să trimită foarte bine cu capul.

Minutul 49: GOL CSA Steaua! Scorul începe să ia proporţii, Chipirliu reia elegant din interiorul careului, portarul Udrea fiind fără replică.

Minutul 47: Arnold comite un fault din postura de ultim apărător şi vede cartonaşul roşu.

Minutul 32: GOL CSA! Oaspeţii pierd uşor aproape de careul advers, iar Adi Popa îşi etalează viteza şi marchează din poziţie de singur cu portarul.

Minutul 18: GOL CSA Steaua! Sima centrează nu foarte periculos din banda dreaptă. Portarul Udrea încearcă să prindă, dar scapă inexplicabil mingea, care ajunge la Chunchukov. Bulgarul marchează simplu.

Minutul 1: A început partida de la Mioveni!

---------------------------------------

CSA Steaua a început bine acest sezon şi a reuşit să adune 17 puncte în 8 meciuri şi află pe locul 4. ”Militarii” vin după victoria, 3-1, în faţa lui Poli Timişoara şi pot trece pe prima poziţie cu o victorie în duelul cu Unirea Constanţa.

Unirea Constanţa nu merge la fel de bine ca adversara sa, ei au reuşit să adune doar 6 puncte în 8 meciuri şi se află pe poziţia 18 în clasament. Constănţenii vin după o înfrângere clară, 3-0, în faţa Unirii Slobozia.

Cele două formaţii s-au mai întâlnit de două ori până acum, iar ”roş-albaştrii” s-au impus de fiecare dată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele