Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

VIDEO ǀ CSA Steaua - Unirea Slobozia 2-0. ”Militarii” obţin victoria fără probleme şi îşi asigură locul 4

Liga II Publicat pe 8 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20696345/1/universitatea-cluj-csa-steaua-liga-2-casa-pariurilor-play-off-promovare-07-04-2022.jpg

CSA Steaua – Unirea Slobozia a fost un meci dominat de ”militari” de la un cap la altul. Aceştia şi-au asigurat locul 4 în play-off-ul Ligii 2, după victoria cu 2-0 din această după-amaiză.

Meciul putea începe perfect pentru Slobozia, dacă Afalna reuşea să puncteze, când a scăpat singur cu Bălbărău. Ocazia acea s-a răzbunat iar Steaua a marcat, prin Dragu, după o greşeală în apărarea Sloboziei.

În partea a doua Steaua a dominat total partida, a avut multe ocazii de a marca, iar pe final şi-a dublat avantajul după execuţia de efect, a tânărului Pacionel. 

 VIDEO ǀ CSA Steaua - Unirea Slobozia 2-0 (Dragu C. 25', Pacionel E. 80').

Echipele de start:

  • CSA Steaua: Bălbărău – Bactăr, Beţa, Răsdan (cpt.), Rob. Neacşcu, Enceanu, Donose, Ad. Popa, Mihăescu, Cl. Dragu, Chipirliu
  • Unirea Slobozia: Gurău – Ibrian, I. Dinu, Gab. Lazăr, C-tin. Toma (cpt.), Coadă, Traşcu, Silaghi, Bolohan, Afalna, Gherghiceanu

 

Minutul 90+3: Final de meci!

Minutul 90: Schimbare la Unirea Slobozia, iese Afalna şi intră Lemnaru 

Minutul 88: Dragoş Huiban vede şi el cartonaşul galben. 

Minutul 80: Gol marcat de Steaua, Emilian Pacionel are o execuţie în forţă din afara careului şi reuşeşte să majoreze scorul, la doar 7 minute după ce a intrat pe teren.

Minutul 75: Bolohan vede şi el cartonaşul galben.  

Minutul 73: Schimbare la Steaua, iese Chipirliu şi intră Pacionel.

Minutul 69: Slobozia a fost foarte apropae să egaleze, dar Ivan nu reuşeşte să îl învingă, din câţiva metrii, pe portarul Stelei.

Minutul 68: Schimabre la Unirea Slobozia, iese Silaghi şi intră Mihai.

Minutul 65: Ocazie mare pentru Steaua, Rareş Enceanu profită de o deviere şi are o execuţie frumoasă din careu, dar încercarea sa este respinsă de Gurău.

Minutul 59: Cartonş galben văzut de Ciprian Perju.

Minutul 46: A început repriza a doua!

Minutul 46: Schimbări la ambele echipe, la Unirea Slobozia au intrat Gulceac, Perju şi Ivan şi au ieşit Gherghiceanu, Dinu şi Traşcu. La Steaua iese Donose şi intră Erhan.

Minutul 40+3: Final de primă repriză!

Minutul 40+2: Galben văzut şi de Constatin Toma.  

Minutul 44: Galben văzut de Mădlin MIhăiescu.

Minutul 42: Ocazie pentru CSA Steaua, Adi Popa este găsit liber în flancul drept şi încearcă să surprindă cu o execuţie la colţul scurt, dar portarul e pe fază şi respinge.

Minutul 39: Schimbare la Steaua, iese marcatorul golului, Dragu şi intră Huiban.

Minutul 33: O nouă ocazie mare pentru Unirea Slobozia, Silaghi centrează, iar Gherghiceanu are o execuţie de efect, dar care trece puţin pe lângă.

Minutul 25: Gol CSA Steaua, Claudiu Dragu a profitat de o greşeală în apărarea Sloboziei, reuşeste să lovească mingea cu capul, iar apoi e lovit de Gurău. 

Minutul 24: Rober Silaghi vede primul avertisment al partidei.

Minutul 19: Schimbare la CSA Steaua, iese Beţa accidentat şi intră Ilie.

Minutul 13: Ocazie mare pentru Slobozia, Afalna scapă sigur cu Bălbărău, după o greşeală mare în defensiva Stelei, dar nu reşeşte să marcehze.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------

Unirea Slobozia este motivată să câştige acest meci, deoarece în contextul în care CSA Steaua nu are drept de promovare în Casa Liga 1, oaspeţii au un duel strâns de la distanţă cu Concordia Chiajna pentru locul 5. În timp ce ialomiţenii au adunat 40 de puncte, ilfovenii au doar o singură lungime avans.

De cealaltă parte, CSA Steaua (46 de puncte) caută să îşi securizeze locul 4 în eventualitatea în care Tribunalul de Arbitraj Sportiv le va acorda drept de promovare în primul eşalon fotbalistic din România. Legea Sportului le interzice echipelor deţinute de stat să evolueze în campionatele profesioniste.

Partidele disputate în timpul sezonului curent între cele două formaţii s-au terminat la egalitate: 1-1 în timpul sezonul regular şi 0-0 manşa dur din play-off-ul Ligii secunde.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele