Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | CSC Şelimbăr - Steaua 1-1. Bucureştenii, egalaţi pe final

Liga II Publicat pe 1 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20871223/1/tse.jpg

 

CSA Steaua a remizat cu CS Şelimbăr, sânbătă, scor 1-1. Bucureştenii au condus printr-un gol frumos al lui Adi Popa, apoi au rămas în zece oameni după eliminarea lui Drăghici, în minutul 62. Gazdele au egalat pe final, în minutul 85, prin Ciocâlteu.



Steaua înfruntă Şelimbăr, în Ardeal, într-un meci cu miză pentru „militari”. O victorie i-ar putea aduce pe stelişti pe primul loc, evident cu condiţia ca echipele aflate în faţa lor să nu câştige. Iar premise există. Steaua vine după o serie de trei victorii consecutive, 3-0 cu Dumbrăviţa, în deplasare, 2-1 cu Poli Iaşi, acasă, şi 2-1 în eternul derby cu Dinamo, în deplasare. 

De partea cealaltă, Şelimbăr este în scădere de turaţie. Ardelenii au înregistrat acum 3 etape primul şi singurul lor eşec, 0-1 cu Viitorul, la Târgu Jiu, după care au remizat acasă cu Unirea Dej, scor 1-1, şi s-au impus la Chiajna, 1-0 cu Concordia.

Înaintea meciului de sâmbătă, Şelimbăr e a treia în clasament, cu 14 puncte, şi este devansată de liderul Oţelul (15) şi de Unirea Slobozia (14). În schimb, Steaua se află pe poziţia a opta, dar e la numai un punct în spatele locurilor 2 şi 3.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele