Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

VIDEO | Csikszereda - Corvinul 2-1. Gazdele au întors scorul şi s-au impus

Liga II Publicat pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21556171/3/afk-csikszereda-miercurea-ciuc-cs-corvinul-1921-hunedoara-liga-2-casa-pariurilor-play-off-13-04-2024.jpg

Csikszereda s-a impus cu 2-1 în faţa Corvinului, într-un meci contând pentru etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 2. Partida a putut fi urmărită în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Csikszereda - Corvinul 2-1(Jelena R. 72 (p), Jebrai S. 30' / Bradu A. 27')

Echipele de start:

  • Csikszereda: Karacsony - Gal-Andrezly, Kelemen, Csuros, Vita - Szilard, Bence - Erwin, Jebari, Ronai - Anderson
  • Rezerve: Gyenge - Jelena, Gergely, S. Botond, K. Botond, Apro, Bakos, Nogy, Makrai
  •  
  • Corvinul: Blaga - Nicolae, Pop, Manolache - Chindriş, Bradu - Mitran, Hergheligiu, Ion - Coman, Campan
  • Rezerve: Roman - Lică, Velisar, Neacşa, Pîrvulescu, Iacob, Lupu, Predica, Hrezdac

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 72: GOOOL marcat de Csikszereda! Centralul a acordat penalty, în urma unui henţ în careu, iar Richard Jelena a transformat lovitura de la 11 metri. 

Min. 63: Ocazie mare pentru Corvinul Hunedoara! Neacşa a trimis superb de la mare distanţă, iar şutul său a şters bara transversală.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+3: Final de primă repriză! 

Min. 30: GOOOL marcat de Csikszereda! Portarul oaspeţilor a gafat INCREDIBIL la şutul lui Jebari, care a restabilit egalitatea pe tabelă.

Min. 27: GOOOL marcat de Corvinul Hunedoara! Reuşită de manual a lui Antonio Bradu, după ce a fructificat centrarea senzaţională din prima a lui Pop. 

Min. 1: A început partida! 

__________________________________________________________________________________

După trei etape din play-off, formaţia hunedoreană se clasează pe locul 3, în liga secundă, cu 42 de puncte. 

De cealaltă parte, gazdele de astăzi au 36 de puncte şi sunt pe poziţia a cincea, la un singur punct de Gloria Buzău, care se află pe loc direct promovabil.

Aceasta va fi a treia partidă directă, în acest sezon, între cele două combatante. În precedentele două meciuri, Corvinul s-a impus la două goluri: 4-2 în Cupa României şi 2-0 în sezonul regular.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele