Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

VIDEO | Cum s-a ales Marius Stavrositu cu porecla "Pablo": "În afară de mama şi fratele meu, nu-mi mai spune nimeni Marius" :)

Handbal Publicat pe 9 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19416283/1/stavrositu.jpg


Prezent în studioul Look Sport LIVE, Marius Stavrositu, noul antrenor secund al echipei de handbal CSA Steaua, a povestit cu umor cum s-a ales cu porecla "Pablo", care i-a devenit cu trecerea anilor un al doilea nume, de care nu mai scapă nici acum, ajuns aproape de 40 de ani.

"Am avut un antrenor, Dumnezeu să-l ierte, Cornel Damian, care m-a iniţiat în această frumoasă taină a handbalului şi efectiv nu putea să-mi spună Stavrositu, fiind şi un nume destul de greu de pronunţat, vreo trei ani mi-a spus Pablocito şi de acolo mi-a rămas Pablo.

Practic, în afară de mama mea şi fratele meu nu-mi mai spune nimeni Marius. Face parte din viaţa mea, e un al doilea nume. Şi la maşină am avut mereu Pab... Nu prea îmi plăcea pentru că părea prea macho aşa, şi nu era cazul. Aţi văzut şi în poze şi a rămas aşa...", a povestit Stavrositu la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele