Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO | Cupa Davis: Spania - România 2-0. Copil a jucat bine, dar nu i-a putut lua set noului star al tenisului mondial

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20625761/1/cop.jpg

Echipa Spaniei conduce cu 2-0 România în întâlnirea de Cupa Davis, care se desfăşoară în aceste zile la Marbella, pe zgură în aer liber.

În primul meci, Gabi Adrian Boitan, locul 721 mondial, a fost învins de Roberto Bautista Agut, locul 15 ATP, scor 6-3, 6-1, după 67 de minute de joc.

În a doua confruntare, Marius Copil, locul 261 ATP a pierdut în faţa lui Carlos Alcaraz (19 ATP), scor 4-6, 3-6, într-o oră şi 32 de minute.

Sâmbătă, de la ora 12.00, vor avea loc alte trei partide, una de dublu, Alejandro Davidovich Fokina/Pedro Martinez - Nicolae Frunză / Horia Tecău, şi două de simplu, Roberto Bautista Agut - Marius Copil şi Carlos Alcaraz - Gabi Adrian Boitan. Toată acţiunea este în direct pe Look Sport.

Întâlnirea cu Spania are loc pe zgură, pe terenul de la "Puente Romano Hotel Tennis Club" din Marbella.

Echipa care va câştiga această întâlnire va juca la Turneul Final Davis Cup din 2022.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele